Ahol a kreativitás és az üzlet találkozik az Ön sikeréért!

csináld magad

Ahol a kreativitás és az üzlet találkozik az Ön sikeréért!

   

image (2).jpg

Rendeljen az átfogó termékkínálatból a helyszínen és biztosítsa egész évben vállalkozása sikerét! Fedezze fel a legújabb trendeket, bővítse termékkínálatát, tapasztalatát, növelje cége nyereségét!

creativeworld-ps-36.jpg

Workshopok, bemutatók és a világ minden tájáról érkezo gyártók várják Önt! Már most megrendelheti kedvezményes belépőjegyét!

image (1).jpg

creativeworld-trendschau-10.jpg
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Lakásfelújítás télen? Semmi sem lehetetlen
Téved, aki azt hiszi, hogy otthonunk felújításába csupán a tavasztól őszig tartó időszakban vághatunk bele. Ha belső átalakításra adnánk a fejünket, számos olyan feladat van, amit a tél időszakban is elvégezhetünk, ráadásul a fő építkezési szezonon kívül még jelentős árengedményekre is számíthatunk – mondják az újHÁZ Centrum szakértői, akik összegyűjtötték azokat a munkálatokat, amelyeket a hónapokban is elvégez(tet)hetünk.


Szerszám-anyag
Fújható ásványgyapot szigetelés
A Knauf Insulation már forgalmazza az úgynevezett fújható ásványgyapotot – jelen esetben a kifejezetten ilyen célra készített Supafil termékeket.


Hírek
Egy évtizedünk maradt változtatni
Az új nemzeti energia- és klímastratégia kialakításának középpontjában, amely 2030-ig határozza meg Magyarország energia- és klímapolitikai prioritásait, az energiafogyasztás további csökkentése áll.


Otthon-bútor
Különleges konyhapult
Egy jópofa ötlet megvalósításával teljesen megújíthatjuk otthonunkat.
Gép- és anyagújdonságok

Most érdemes kazánt választani!


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság