Pompás virágok, lágy pasztellek és igéző geometria

csináld magad

Pompás virágok, lágy pasztellek és igéző geometria

Megérkezett a Designers Guild 2019 őszi-téli kollekciója, a Le Poéme de Fleurs.

 

A XIX. század utolsó évtizedeiben különleges mozgalom bontakozott ki Angliában: a korszak számos kreatív elméje fogott össze azért, hogy egy új, különleges stílust hozzon létre. Az Aesthetic Movement egyaránt szemben állt a komor, merev viktoriánus stílussal, de a születőfélben lévő, ipari esztétikával is, és olyan termékeket népszerűsített, melyek minden részlete művészien kidolgozott. Ez a korszak, ez a burjánzó dekorativitás ihlette a Designers Guild legújabb, 2019 őszi-téli kollekcióját.

A Le Poéme de Fleurs kollekciót festett virágok, geometrikus mintarendszerek, a Távol-Keletet idéző, egzotikus színpárosítások és finom hímzések teszik különösen izgalmassá és sokrétűvé. Sötétlila és kakaóbarna árnyalatait élénk, vibráló színfoltok egészítik ki, kombinálva a klasszikus eleganciát friss, üde, modern elemekkel. Nyomott és szövött textiljeit hímzett részletek teszik elragadóvá, tapétái között pedig lenyűgöző jeleneteikkel egész falfelületeket beborító modellek is megtalálhatók.

 

A kollekció, mely ezúttal is több tucat új modellből és azok számos színvariációjából áll, a textileken és tapétákon kívül díszpárnákat, takarókat és más kiegészítőket is tartalmaz, sőt: a Designers Guild márka idén új könyvvel is meglepi hűséges rajongóit. A Tricia Guild: In My View a márka alapítójának lélegzetelállító, olaszországi nyaralójába enged betekintést, több száz fotón keresztül.

 

A Le Poéme de Fleurs kollekció már elérhető a Hephaistosban illetve viszonteladóinál. 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Lugas az erkélyen
Íme egy hely, ahol mindenki szívesen megpihen: erre az egyszerűen elkészíthető padot keretező polcra teheted gyógy- és fűszernövényeinket vagy a különböző színű, illatozó rózsákkal teli virágtartókat.


Ötletek
Saját tervezésű kocsibeálló
Szükségessé vált egy kocsibeálló építése Vass Zoltánéknál Keszthelyen. Zoltán megtervezte, majd megépítette. Az összeszerelésnél a család is segített.


Gép- és anyagújdonságok
A kánikula ellenszerei
Innovatív és trendi árnyékolástechnikai megoldások kültéren.


Ötletek
Kerékpárállvány javításhoz
Rendszeresen bringázik Török Árpád Nagykovácsiban, és tavasszal a kerékpár karbantartása megszokott és visszatérő feladat, amit sokszor maga hajt végre. Ehhez ötletes állványt szerkesztett.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság