hirdetésPompás virágok, lágy pasztellek és igéző geometria

csináld magad

Pompás virágok, lágy pasztellek és igéző geometria

Megérkezett a Designers Guild 2019 őszi-téli kollekciója, a Le Poéme de Fleurs.

 

A XIX. század utolsó évtizedeiben különleges mozgalom bontakozott ki Angliában: a korszak számos kreatív elméje fogott össze azért, hogy egy új, különleges stílust hozzon létre. Az Aesthetic Movement egyaránt szemben állt a komor, merev viktoriánus stílussal, de a születőfélben lévő, ipari esztétikával is, és olyan termékeket népszerűsített, melyek minden részlete művészien kidolgozott. Ez a korszak, ez a burjánzó dekorativitás ihlette a Designers Guild legújabb, 2019 őszi-téli kollekcióját.

A Le Poéme de Fleurs kollekciót festett virágok, geometrikus mintarendszerek, a Távol-Keletet idéző, egzotikus színpárosítások és finom hímzések teszik különösen izgalmassá és sokrétűvé. Sötétlila és kakaóbarna árnyalatait élénk, vibráló színfoltok egészítik ki, kombinálva a klasszikus eleganciát friss, üde, modern elemekkel. Nyomott és szövött textiljeit hímzett részletek teszik elragadóvá, tapétái között pedig lenyűgöző jeleneteikkel egész falfelületeket beborító modellek is megtalálhatók.

 

A kollekció, mely ezúttal is több tucat új modellből és azok számos színvariációjából áll, a textileken és tapétákon kívül díszpárnákat, takarókat és más kiegészítőket is tartalmaz, sőt: a Designers Guild márka idén új könyvvel is meglepi hűséges rajongóit. A Tricia Guild: In My View a márka alapítójának lélegzetelállító, olaszországi nyaralójába enged betekintést, több száz fotón keresztül.

 

A Le Poéme de Fleurs kollekció már elérhető a Hephaistosban illetve viszonteladóinál. 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Fal egyedi üvegtéglákkal
Házvásárlás után teljes felújítást végeztek Laczi Róberték Szegeden, és a fürdő, valamint a mellékhelyiség ajtaja feletti falszakaszt „dobták fel” ezzel a saját gyártmányú üvegtégla-kreációval.


Szerszám-anyag
Hogyan varázsolhatja otthonát még izgalmasabbá egy kis mozaikkal?
A lakásépítéseknél és a lakások felújításánál egyre divatosabbak a mozaikkal burkolt felületek. Jellemzően fürdőszobákban, konyhákban, medencékben és gőzkabinokban fordulnak elő, de igény szerint a lakás más részein is találkozhatunk velük, akár díszítési céllal is. Anyaguk szerint lehetnek kerámiából, kavicsból, kőből, és üvegből.


Otthon-bútor
Az egészséges padlószőnyeg
Az Inku Refresh nem csupán a modern esztétikai, komfortbeli és technikai követelményeknek felel meg, hanem hozzájárul a kellemes és egészséges otthoni környezet kialakításához. Legyen otthonunk mentes a káros anyagoktól és éljünk tiszta levegőben.


Otthon-bútor
Csempemozaik
Két éve meglazult néhány csempe a fürdőszobában Szilágyi Dezsőéknél Szigetszentmiklóson. Mivel teljes felújításra nem gondoltak, mozaik készítése mellett döntöttek.


Gép- és anyagújdonságok

Új, még erősebb akku a Bosch-tól


Fizessen elő a magazinra

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság