hirdetésMegjelent az Augusztusi Ötlet Mozaik!

csináld magad

Megjelent az Augusztusi Ötlet Mozaik!

Egész csokorra való kinti témával járulunk hozzá a szabad levegőn végzett munka, a kertben eltöltött pihenés örömeihez. 

 

Mutatunk változatokat sütögetőkre, raklapokból napozóágyat és kisházat építünk. Teszteltük melyik fűnyíró a legjobb, bemutatunk újdonságokat és kertészkedünk. Lapozd fel a szuper nyári ötletekért a magazint és barkácsolj velünk! Még pár napig jelentkezhetsz az Építési Bajnokságra is! Nehogy lemaradj!

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Egyedi kandalló
Kandalló saját kezű megépítésével koronázta meg a lakásfelújítás Smid Attila Budapesten. Mint folyamatfotóinkból kiderül, a kandalló kialakítása valóban nem ördöngösség.


Ötletek
Szellős fatároló
Egyszerű de robusztus szerkezetű, funkcionális és szép: négy betontuskón nyugvó oszlop tartja a trapézlemez tetőt ezen a jól szellőző fatárolón, amelyet Juhász Tamás ácsolt Gyulán.


Gép- és anyagújdonságok
Napelemes erőművet épített a Terrán
A Terrán Cégcsoport olyan napelemparkot hozott létre a Baranya megyei Bólyban, amelynek segítségével napenergiából tudják biztosítani cserépgyártó üzemük teljes villamosenergia-ellátását.


Szerszám-anyag
Hőszigetelés újságpapírból
Az újrahasznosított papírból gyártott hőszigetelők ugyanolyan jó szigetelő tulajdonságokkal bírnak, mint a táblában vagy paplan formában kapható anyagok.
Gép- és anyagújdonságok

Szellőző hőszigetelés Heraklith Agro-val
Fizessen elő a magazinra

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság