Megjelent az Augusztusi Ötlet Mozaik!

csináld magad

Megjelent az Augusztusi Ötlet Mozaik!

Egész csokorra való kinti témával járulunk hozzá a szabad levegőn végzett munka, a kertben eltöltött pihenés örömeihez. 

 

Mutatunk változatokat sütögetőkre, raklapokból napozóágyat és kisházat építünk. Teszteltük melyik fűnyíró a legjobb, bemutatunk újdonságokat és kertészkedünk. Lapozd fel a szuper nyári ötletekért a magazint és barkácsolj velünk! Még pár napig jelentkezhetsz az Építési Bajnokságra is! Nehogy lemaradj!

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerkőc
Kompakt játszótér
Egy balatoni nyaraló mellé építette Somos Roland (Szigetvár) ezt a kis játszóteret.


Szerszám-anyag
Corax Bio: újdonság a növényápolásban
Már nem zöldebb a szomszéd kertje! CoraxBio néven új, a lakosságnak és kiskerttulajdonosoknak szánt termékcsaláddal jelent meg a piacon a Corax-Bioner Biotechnológiai Zrt. A 2004 óta működő cég korábban elsősorban az agrárium, a nagytermelők, professzionális felhasználók számára készített környezetkímélő növényvédő szereket és műtrágyákat.


Gép- és anyagújdonságok
Az egészséges és tökéletes parkettáért
„Az ördög mindig a részletekben rejlik.” Ez a közmondás igaz az építőipar számos területére is. Ha valahol ez igazán fontos, az biztosan a befejező munkák. A faanyagú padlóburkolatok esetében, egy fontos részletre, a segédanyagra szeretnénk felhívni a figyelmet.


Otthon-bútor
Padló olajozva és viaszolva
Egyre többen döntenek a természetes anyagok használata mellett. Az eredmény  gyönyörű, ha vesszük a fáradságot, és a padlót, parkettát vagy más fafelületet olajjal és viasszal kezeljük ? megéri.


Ötletek

Bambuszpolc
Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2019

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság