Megjelent az Augusztusi Ötlet Mozaik!

csináld magad

Megjelent az Augusztusi Ötlet Mozaik!

Egész csokorra való kinti témával járulunk hozzá a szabad levegőn végzett munka, a kertben eltöltött pihenés örömeihez. 

 

Mutatunk változatokat sütögetőkre, raklapokból napozóágyat és kisházat építünk. Teszteltük melyik fűnyíró a legjobb, bemutatunk újdonságokat és kertészkedünk. Lapozd fel a szuper nyári ötletekért a magazint és barkácsolj velünk! Még pár napig jelentkezhetsz az Építési Bajnokságra is! Nehogy lemaradj!

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Párásítók
A fűtési szezonban a lakás levegője túlzottan szárazzá válik, és ezen a szellőztetés sem segít. Párásítóval azonban könnyen pótolható a levegő páratartalma, és a megfelelő páratartalom hőérzetünkön is javít ? meg sem érezzük, ha 1?2 fokkal alacsonyabb a hőmérséklet. Nem csak az embereknek káros a száraz levegő, növényeink, de még fabútoraink is veszítenek víztartalmukból és száradásnak indulnak.


Gép- és anyagújdonságok
Védjük otthonunkat a meleg ellen!
A lakóépületekben a tető az, ami leginkább ki van téve az időjárás viszontagságainak, így nyáron a napsugárzásnak is.


Szerszám-anyag
Új generációs fejszék a Fiskars-tól
A 360 éves Fiskars, követve az eddigi hagyományokat, olyan kerti szerszámokat fejlesztett ki, amelyek csökkentik a fáradtságérzetet, a megerőltetést és a nagy erőkifejtést, amivel gyakran azonosítják a kerti munkát.


Ötletek
Babakocsi latyak nélkül
Harmadik gyermekének születése és az esős őszi idő beállta után szembesült Takács Zoltán Halásztelken azzal a problémával, hogy a vizes, piszkos kerekű babakocsit tárolóhelyiség hiányában nemigen tudja a lakásban hol tartani.


Gép- és anyagújdonságok

Biciklivel hajtott mobil faeszterga


Ötletek

Diy madáretető
Otthon-bútor

Álomfürdő s. k.


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság