A fürdőszoba fűtése


Érdemes foglalkoznunk a fürdőszoba fűtésével? Igen. Rengeteg energiát és pénzt takaríthatunk meg. Ha csak fürdés előtt fűtjük fel a fürdőszobát, azzal nagyon sok pénzt spórolhatunk meg! Ha túl hűvös a fürdőszoba, akkor nem érezzük ott jól magunkat, tippek és tanácsok.

 Emiatt a fürdőszoba általában a legmelegebb helyiség a házban, pedig a legkevesebb időt töltjük ott. Ezért az az ideális, ha a fürdőszoba hőmérsékletét külön szabályozzuk. Ha nem használjuk a fürdőszobát, akkor érdemes ott a fűtést alacsonyabb hőfokra venni úgy, hogy azért nagyon ne hűljön ki a helyiség, hiszen akkor rengeteg energiát igényelne az újra felfűtése. Ha viszont fürdeni akarunk, akkor előtte gyorsan felfűthető legyen. A fürdőszobai fűtőventillátor – percnyi pontos fűtés Az olyan helyiségekben, ahol nincs központi fűtés, ott az átmeneti időszakban elég egy elektromos fűtőtest is. A fürdőszobai fűtőventillátor biztosítja az egész helyiségben az azonnali meleg-cirkulációt, és a hot azonnal leadja. A fürdőszobai pelenkázó asztal melegítésére a kvarclámpák a legalkalmasabbak. A kvarclámpák nem fűtik fel az egész helyiséget, viszont azonnali hot sugároznak egy pontra. A fűtőventilátor és a kvarclámpa olcsó és kis helyigényű megoldást jelent a fürdőszoba fűtésére.

Birossi S fürdőszobai radiátor
- teljesítménye: 90 / 70 °C
- hőmérsékleten, 20 °C környezeti
- hőmérsékleten értendő
- sarkos gyújtócsővel
 
Esztétikus, takarékos és praktikus
A formatervezett radiátorokat csövekből készítik. A csőradiátorok a legkülönfélébb alakban, színben és stílusban megvásárolhatók, és nemcsak a falra szerelheti, hanem térelválasztóként is alkalmazhatja őket. A csőradiátorok egyidejűleg törülközőtartóként, szárítóként és fűtőtestként is szolgálnak, így nem utolsó sorban helytakarékosak is.
 
Clima 990 LCD Fűtőventilátor
- 25 x 37 x 18 cm
- Feszültség: 230 V – 5 teljesítményfokozat
- jelzi a helyiség hőmérsékletét
- cseppálló (IP 21)
- falra szerelhető
 
Energiamegtakarítási Tipp
A fürdőszobában kb. 23°C a megfelelő hőmérséklet. A fürdőszobai fűtőventilátor az egész helyiségben biztosítja az azonnali meleg-cirkulációt és a hot azonnal leadja. Így rövid ido alatt kellemes hőmérsékletet teremthet a fürdőszobában anélkül, hogy a fűtés feleslegesen, hosszú ideig, magas hőmérsékletre lenne állítva.
 
(A termékek megvásárolhatóak a Baumax áruházakban.)
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Szigetelt ház – fűtés negyedáron
Közel háromhavi fűtésköltségének megfelelő összeget, vagyis 40 302 forintot spórolt...
Magaságyás raklapokból
Egy ilyen ágyásban az a jó, hogy megművelése során nem kell hajolgatni. Raklapból...
Inspiráló színek a falakon
Inspiráló mély színek, egyedi struktúrák a falainkon és lakásfűtő falfesték a 2019/2020-as...
Építsünk úszótavat!
Egyre népszerűbbek az olyan kerti tavak, amelyekben nemcsak gyönyörködni lehet, hanem...
Párás az ablak? Javítsuk ki!
Akár 20 százalékkal növelheti otthonunk fűtési igényét a túl magas beltéri páratartalom....
Klímát a nyárra!
Szobá(i)nk levegőjének megfelelő hőmérsékletét és tisztaságát legjobb hatásfokkal...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION