Kémény-információs szolgálat a Leier-nél


A szénmonoxid mérgezés egyre nagyobb veszélyt jelent. Felmérések szerint csak Budapesten 120 ezer embert fenyeget. A kéményeket évente szükséges ellenőrizni. A fűtési szezonok tapasztalatait évek óta begyűjti és elemzi Leier Hungária Kft. A cég szervíz szolgálatot indított.

A Magyarországon található kémények 10 százaléka hibás lehet, ezért a Leier cég most elindított egy kémény-információs szolgálatot. A szolgálat várja a hibabejelentéseket és a kéményekkel kapcsolatosa kérdéseket.

 
A beérkező kérdéseket a cég együtt értékeli, majd szakszerűen megválaszolja a Magyarországi Kéményseprők Országos Ipartestülete és Egyesülete segítségével. A szakszerű felmérésen kívül hibajavítással is foglalkozik majd a szolgálat. Fontos, hogy a dráguló energiaárak miatt egyre többen választanak kandallós, cserépkályhás fűtést. Erre viszont fokozottan vigyázzunk, hogy a legújabb nyílászárók már szinte tökéletesen légmentesen képesek zárni, így a kandalló, cserépkályha nem kap megfelelő oxigén utánpótlást, így a szoba levegőjét használja el. Ilyen esetben szellőző kémény beépítése javasolt, vagy napjában többszöri szellőztetés.
 
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Szigetelt ház – fűtés negyedáron
Közel háromhavi fűtésköltségének megfelelő összeget, vagyis 40 302 forintot spórolt...
Klímamentes megoldások: 5 tipp a lakás lehűtésére
Ismét beköszöntött a kánikula. Mi a megoldás? Van, aki nem engedheti meg magának...
Babaház a kertben
Katona Róbert lánya, Szonja születése óta imád babázni, babaházakkal játszani, rendezgetni....
Párás az ablak? Javítsuk ki!
Akár 20 százalékkal növelheti otthonunk fűtési igényét a túl magas beltéri páratartalom....
Kémény-kisokos
A mondás szerint, aki kéményseprőt lát, szerencsét...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION