A NORTENE MOSAIC panellel

Szerszám-anyag

A NORTENE MOSAIC panellel

az OUTDESIGN az INDESIGN szintjére emelkedik.

A MOSAIC panel két legfontosabb értéke: a kifinomultság és a modernitás.
Ezzel a termékkel területeket határolhat körül rengeteg megoldási lehetőséggel.


A MOSAIC panel felöltözteti kertjét, teraszát. Rengeteg előnyös tulajdonsága mellett kiemelkedő, hogy sokféle stílussal összeegyeztethető, remekül beilleszthető térelem.

Kültéri és beltéri dekorációnak is egyaránt kiváló.
Belső térben a jól kiválasztott világítótestekkel kombinálva gyönyörűen mutat és kellemes hangulatot teremt.

Kültéren légies, könnyed hatást kelt akár elválasztópanelként, akár futtató vagy szimplán dekorációs célra telepítve.
Megalkotói gondoltak a telepítés utáni kényelmünkre is, hisz a MOSAIC panel rendszere nem igényel gondozást, tisztítása is pofonegyszerű.

Tartós polipropilénből készült, barna és antracit színben rendelhető. Ellenáll nemcsak a rossz időjárásnak, de az UV sugárzásnak is, így éveken át megtartja eredeti színét. A gyártó 4 év garanciát biztosít termékére. Az 1x2 méteres panel és a rendszer többi alkotóeleme fűrésszel igény szerint méretre vághatóak illetve nagyobb felület kialakítása esetén sorba kapcsolhatóak, így alkalmazásának lehetőségei szinte végtelenek.

A MOSAIC-nak csak fantáziánk szabhat határt!
A MOSAIC panel rögzítéséhez szükséges kiegészítők, a rendszer elemei a következők:
H PROFIL: rögzítő elem az oszlopok közé
ALUPOST: alumínium oszlopok
BASFIX FLOOR/TERRA: rögzítő talp kemény és puha talajhoz
PERFIX: összeillesztő alkatrész
A telepítési videót itt tekintheti meg:
www.nortene.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Felújít, átalakít - energiát takarít meg II.
Előző cikkünkben otthonaink energiahatékonysági korszerűsítéséről írtunk. Egy komolyabb felújítás, átalakítás alkalmával azonban érdemes elgondolkodni azon is, hogyan függetleníthetjük otthonainkat még jobban a vezetéken érkező gáztól és áramtól. Íme sorozatunk második része...


Szerszám-anyag
Hőszigetelést a hőszigetelésre!
Az első homlokzati hőszigetelések 15-20 éve védik az épületeket (és a pénztárcánkat). A régebbi, átlagosan 4-6 centiméter vastag rendszerek már nem felelnének meg a mostani hőtechnikai előírásoknak és az elvárásainknak. Ha a vakolat egyébként is színezésre szorul, érdemes meggondolni egy újabb hőszigetelő réteg felhordását a homlokzatra.


Szerszám-anyag
Eljött a barkácsolás ideje
Megkezdődött a nyári szünet, a szabadságolások időszaka. Ez a pihenés mellett kisebb-nagyobb otthoni, ház körüli feladatok elvégzésére is lehetőséget nyújt. A jó időben kifesthetjük a konyhát, rendbe hozhatjuk a kerti padot, felszerelhetjük a hintát, elkészíthetjük a grillezőt, a szabadság alatt új polcot szerelhetünk a nappaliba vagy a fürdőszobába, esetleg felújíthatjuk a szekrénysort. Nagymértékben megkönnyíti és kellemesebbé teszi a barkácsolást, ha a munka elvégzéséhez rendelkezésre áll a megfelelő eszköz.


Szerszám-anyag
13 érv a gipszkarton mellett
Napjaink egyik legmodernebb és legelterjedtebb szigetelési módja a gipszkarton, üveggyapot szigetelés. Összeszedtük, hogy milyen érvek állnak a gipszkarton mellett. 




Szerszám-anyag

A legolcsóbb fénycsatorna


Szerszám-anyag

Szigetelés 1×1




Szerszám-anyag

Hődiagnosztika






Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság