Fókuszban a jövő otthona


A CONSTRUMA csokor pavilonjai ismét teltházasak. Ez jó hír az építkezőknek, felújítást, lakásátalakítást tervezőknek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal találkozhatnak majd április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Az építőipari tematikák mellett ezúttal is külön pavilonban kap helyet a megújuló energia és az épületgépészet (RENEO). Az otthonteremtési csokor a lakberendezés és design (OTTHONDesign), valamint a kerttervezés, kertépítés (CONSTRUMA KERT) témakörökkel nyújt teljes kínálatot a látogatók számára.

Az első három nap ezúttal is elsősorban a szakembereknek szól. Hétvégére viszont a nagyközönségé a főszerep: gyakorlati bemutatók, ingyenes tanácsadások, a legújabb trendeket bemutató standok, akciók, finanszírozási megoldások széles tárházát találják a CONSTRUMA Otthonteremtési csokron.
2018-ban A jövő otthona van a középpontban, képletesen és ténylegesen is. A kiállítók termékei, szolgáltatásai is számos speciális újdonságot tartalmaznak majd. A lakberendezési és design témákat felölelő OTTHONDesign egyik pavilonjában viszont – a tavalyi nagy siker után idén is – ténylegesen felépül A JÖVŐ OTTHONA. 150 négyzetméternyi „kiterített” lakásban a smart home legélhetőbb, a mindennapok kényelmét elősegítő megoldásait mutatja majd be.Mindezt a Lakberendezők Országos Szövetsége által tervezett skandináv stílusú enteriőrökben elhelyezve.
Lesz tájékoztatási sziget, ahol építkezéssel kapcsolatos hasznos információkat gyűjthetnek, gyakorlati bemutatók, hazai design bútorok, Download Design pop up store, ahol megvásárolható design gyermekbútorokkal találkozhatnak. X. Magyar Kertépítő verseny és show az Agrármarketing Centrum (AMC) támogatásával.

Idén a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum (BKSZC) 11 iskolájának több mint 200 szakmáját telepíti ki a kiállításra, ahol 3 napon át egy 2600 négyzetméteres sátorban gyakorlatban mutatják be a szakmákat a pályaválasztás előtt álló fiataloknak. Lesz szakmabörze, workshop, bemutatók, játékos programok és április 13-án Szakmák Éjszakája is!
Az építkezéshez szükséges alapanyagok, a lakásbelső kialakításához felvonultatott magas színvonalú termékek mellett a megújuló energia hasznosításának megoldásai, a kerttervezés, kertépítés eszközei, a kertet széppé varázsoló dísznövények  is megjelennek a kiállításon sok programmal és újdonsággal együtt. Minden generáció talál itt magának hasznos és értékes kínálatot!

A részletekért érdemes a kiállítások honlapját felkeresni, ahol már a jegyet is megvásárolhatják előre, hogy ne kelljen sorba állni.


CONSTRUMA csokor nyitva tartás:
április 11-15., naponta 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)
Bővebb információ: construma.hu és otthon-design.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Építés, építés, építés - Construma 2008
A CONSTRUMA a hazai építőipar csúcsrendezvénye, ahol az ágazat teljes kínálata megtekinthető...
Kétszínű dekortál
Nagyon tetszettek édesanyjának a hasonló, egyetlen lemezből kivágott tálak, ezért...
Az év színe 2019.
A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 16. éve dolgozza ki az adott évre...
Kerti tároló
Szükségük volt egy tárolóra Köblös Zoltánéknak Debrecenben, ahol a család holmiját,...
Virág világkiállítás először Magyarországon
Egyedülálló virág világkiállítás várja a látogatókat április 26. és május 4. között...
Otthondesign Hungexpón
Az OTTHONDesign kiállítással jelentkezik 2012. április 18-22. között a HUNGEXPO....

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION