Fogadjunk, hogy Ön is imádja otthonának ezt a helyiségét!


A béke szigete, ahol esténként megpihenünk, feltöltődünk, egy hűvös nap után szinte újjászületünk… Igen, ez a fürdőszoba! Talán ez a leginkább kedvelt helyisége egy otthonnak, de az biztos, hogy a legkényesebb pontja is.

Indítson célzott támadást a penészgomba ellen!
Ugyanis a környezetünkben megtalálható egyik leggyakoribb allergén itt található meg leginkább, amit inkább csúfnak találunk, mint veszélyesnek. Természetesen a penészről van szó.
A penész nem más, mint egy gombafaj, amely megtalálható a levegőben, de csak akkor telepszik meg, ha táptalajra talál. Ezek a penész gombák nyirkos, nedves, magas páratartalmú helyiségekben jelennek meg előszeretettel, márpedig ezek a körülmények a fürdőszobákra jellemzők leginkább. Ez azt jelenti, hogy fürdőszobája igazi paradicsom lehet a penészgombáknak.
Jó tudnia, hogy súlyos egészségügyi következményei is lehetnek egy hosszú ideig nem kezelt, penészes helyiségnek, a rossz közérzettől a fulladásos rohamokig: a tüsszögés, orrfújás, könnyező szem mind kifejezetten a penészgomba jelenlétére utaló tünetek.
A penészgomba a belélegzés során bekerül a szervezetbe, ahol megtelepszik, szaporodni kezd. Ha gyenge a szervezet védekezőképessége, akkor pedig alattomosan, azonnal támadásba lendülhet a penész. Sajnos az érzékenység a penészgombára nagyon hamar kialakulhat, ha nem védekeznek ellene.


A tünetekkel nem tanácsos együtt élni, azonnal fel kell venni a harcot a lakást elárasztó penész ellen.
Már a penész kialakulásának esélyét is csökkenteni lehet, ehhez mindössze olyan fugázóanyagot és falfestéket kell választani, amelyben megtalálható azok az adalékszerek, amelyek a penész ellen hatásosak és megakadályozzák a kialakulását.
Ha penészgomba üti fel a fejét kedvenc helyiségében, akkor ne várjon, míg észrevétlenül megtámadja az egészségét, hanem indítson célzott támadást a penész ellen.
Hova melyik fugázót válassza, megtudhatja a www.fugazoanyag.hu oldalról. Ha pedig kérdése lenne, kérdezzen szakértőnktől ingyenesen!

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kis fürdőszobába kell egy kádpolc
Sokan szeretnek hosszan fürödni – Agatha Christie is a kádban ülve írta krimijeit....
Mekkmestermunka
MekkmestermunkaKedves Hajnalka! Menteném a menthetőt, ami a burkoló "mester" keze...
Előszobabútor raklapból
Minden lakásban vannak hiányzó bútorok, és szinte mindig vannak felesleges tárgyak....
Tanulóasztal s. k.
Szüksége volt egy íróasztalra Németh Kristófnak Pécsett, mert gimnáziumba jár, és...
Fürdőszobatrendek a XXI. században
Az elmúlt évtizedekben rengeteget változtak a fürdőszobai...
Wellnes az otthonunkban
A pihenés és regenerálódás nagyon fontos a mindennapjainkban....

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION