Fogadjunk, hogy Ön is imádja otthonának ezt a helyiségét!


A béke szigete, ahol esténként megpihenünk, feltöltődünk, egy hűvös nap után szinte újjászületünk… Igen, ez a fürdőszoba! Talán ez a leginkább kedvelt helyisége egy otthonnak, de az biztos, hogy a legkényesebb pontja is.

Indítson célzott támadást a penészgomba ellen!
Ugyanis a környezetünkben megtalálható egyik leggyakoribb allergén itt található meg leginkább, amit inkább csúfnak találunk, mint veszélyesnek. Természetesen a penészről van szó.
A penész nem más, mint egy gombafaj, amely megtalálható a levegőben, de csak akkor telepszik meg, ha táptalajra talál. Ezek a penész gombák nyirkos, nedves, magas páratartalmú helyiségekben jelennek meg előszeretettel, márpedig ezek a körülmények a fürdőszobákra jellemzők leginkább. Ez azt jelenti, hogy fürdőszobája igazi paradicsom lehet a penészgombáknak.
Jó tudnia, hogy súlyos egészségügyi következményei is lehetnek egy hosszú ideig nem kezelt, penészes helyiségnek, a rossz közérzettől a fulladásos rohamokig: a tüsszögés, orrfújás, könnyező szem mind kifejezetten a penészgomba jelenlétére utaló tünetek.
A penészgomba a belélegzés során bekerül a szervezetbe, ahol megtelepszik, szaporodni kezd. Ha gyenge a szervezet védekezőképessége, akkor pedig alattomosan, azonnal támadásba lendülhet a penész. Sajnos az érzékenység a penészgombára nagyon hamar kialakulhat, ha nem védekeznek ellene.


A tünetekkel nem tanácsos együtt élni, azonnal fel kell venni a harcot a lakást elárasztó penész ellen.
Már a penész kialakulásának esélyét is csökkenteni lehet, ehhez mindössze olyan fugázóanyagot és falfestéket kell választani, amelyben megtalálható azok az adalékszerek, amelyek a penész ellen hatásosak és megakadályozzák a kialakulását.
Ha penészgomba üti fel a fejét kedvenc helyiségében, akkor ne várjon, míg észrevétlenül megtámadja az egészségét, hanem indítson célzott támadást a penész ellen.
Hova melyik fugázót válassza, megtudhatja a www.fugazoanyag.hu oldalról. Ha pedig kérdése lenne, kérdezzen szakértőnktől ingyenesen!

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kis fürdőszobába kell egy kádpolc
Sokan szeretnek hosszan fürödni – Agatha Christie is a kádban ülve írta krimijeit....
Mekkmestermunka
MekkmestermunkaKedves Hajnalka! Menteném a menthetőt, ami a burkoló "mester" keze...
Egyedi kandalló
Kandalló saját kezű megépítésével koronázta meg a lakásfelújítás Smid Attila Budapesten....
Pajkos póni
Feleségével beszélgetve jutott arra az elhatározásra Werstroh János (Pécs), hogy...
Fürdőszobatrendek a XXI. században
Az elmúlt évtizedekben rengeteget változtak a fürdőszobai...
Wellnes az otthonunkban
A pihenés és regenerálódás nagyon fontos a mindennapjainkban....

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION