hirdetés



Elsőre duplán Superbrand a Mapei Kft.

Szerszám-anyag

Elsőre duplán Superbrand a Mapei Kft.

Először kapott - a kimagasló márkaminőség és márkaépítésbe fektetett munkája elismeréseként - Superbrands 2017 díjat a Mapei Kft.

A két kategóriában (üzleti és fogyasztói) elnyert elismerésről független szakemberekből álló bizottság döntött szakmai szempontok és a fogyasztók körében végzett márkaismertségi és -kedveltségi kutatás alapján.
„Nagyon örülünk az elismerésnek, mert ez egy fontos mérföldkő, egy jelentős visszajelzés a piac részéről. Az értékét jól érzékelteti, hogy az elnyeréséhez 25 évnyi következetes cég- és márkaépítő munka kellett Magyarországon” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.
Hozzátette: mindez azt jelenti, hogy az elmúlt negyed évszázad alatt félmillió tonna terméket gyártottunk, 85 ezer szakembernek adtuk át a tudásunkat, 1200 ügyféllel állunk kapcsolatban, mindezzel pedig sok-sok ezer épület létrejöttében segítettük az építőket és építtetőket.
A Superbrands program tizenkettedik, a Business Superbrands program pedig kilencedik alkalommal került kiosztásra. A jelölt márkák egy előszűrésen estek át, ahol megvizsgálták az online jelenlétüket, a márkaépítés gyakorlatát, figyelembe vették a márkákkal kapcsolatban megjelent negatív és pozitív híreket. Ezt egészítette ki a fogyasztói márkák esetén a GFK Hungária Piackutató Intézet által elvégzett ismertség, kedveltség kutatás, üzleti márkák esetén pedig a Bisnode segítségével végzett pénzügyi értékelés. A kutatás eredményeinek összegzését követően kerültek ki a legkiválóbb márkák, akiket végül a Szakértő Bizottság értékelt, és döntötte el, hogy mely márkák lettek idén Superbrands és Business Superbrands díjazottak.





hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Ingyen tipp gázszámlája csökkentésére
Megfelelő hőszigeteléssel nemcsak az Ön havi költségei csökkennek, de a környezetet is védi, a páralecsapódást is elkerüli, és házának értéke milliókban kifejezhetően megnő. Érdemes tehát foglalkozni ezzel a témával.


Otthon-bútor
Esélyt se adjon a penésznek
A penész a környezetünkben bárhol megtalálható egyik leggyakoribb allergén, melyet nem tekintünk veszélyesnek, csak borzasztó csúnyának. Egy olyan gombafaj, mely megtalálható a levegőben, de csak akkor telepedik meg, ha táptalajra talál. Ám ha ez meg van, akkor sajnos nem válogat: megtelepszik minden felületen.


Hírek
Szinte eltűntek az akciók az építőanyag-kereskedésekből
Harmadára csökkent az akciót és promóciót indító építőanyag kereskedések száma 2021-ben, derült ki a Mapei próbavásárlás kutatásából. A csökkenés oka az építőanyagárak kiszámíthatatlansága mellett a megnövekedett kereslet.


Gép- és anyagújdonságok
Kopásálló, dekoratív és egyedi
A Mapei legújabb fejlesztése egy modern műgyanta padló, amely lapburkolatként kiválóan alkalmas esztétikus burkolásra. A termékek sokoldalúsága biztosítja a speciális feladatokhoz történő alkalmazást, de a lakossági felhasználók számára is hasznos lehet.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság