Várunk mindenkit a Construmán!


Minden korábbinál nagyobb kiállítói érdeklődés övezi az idei CONSTRUMA otthonteremtési csokrot. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Mindazoknak, akik építkezésre vagy felújításra készülnek, mindenképpen érdemes kilátogatni a hétvégi napokon a kiállításra. A CONSTRUMA mára egy komplex otthonteremtési csokorrá nőtte ki magát, ahol már nem csak az építkezéshez szükséges anyagok, nyílászárók, tetőfedéssel, szigeteléssel kapcsolatos termékek, szolgáltatások találhatók meg. A fűtéssel, klimatizálással, szellőzéssel kapcsolatos berendezések (HUNGAROTHERM) ugyanúgy megjelennek, mint a lakásbelső kialakításához, a lakberendezéshez (OTTHONDesign) és a kert kialakításához kínált termékek (CONSTRUMA KERT).


A gazdag kínálat, a számos izgalmas érdekesség és akció mellett az idei évben több újdonság is várja majd a látogatókat.
Az egyik ilyen újdonság A JÖVŐ OTTHONA projekt, amely futurisztikus enteriőrökben, interaktív módon szemlélteti, hogy az okos otthon költséghatékony, kényelmes és nagyon trendi. Óriás tabletekről lehet majd irányítani a helyiségekben elhelyezett berendezéseket, legyen az árnyékolástechnika, világítástechnika, fűtés/hűtés, hifi, vízkezelés vagy akár biztonságtechnika.
A CONSTRUMA csokor másik újdonsága pedig az építőipari, épületgépész ÁLLÁSBÖRZE lesz, amelyet a RANDSTAD közreműködésével szerveznek. A látogatók számára nem csak állásajánlatokkal, hanem tájékoztatással, workshop előadásokkal is készülnek az álláskeresés, önéletrajzírás vagy éppen állásinterjú témákban. A felnőttek mellett a szakiskolás vagy felsőoktatásban végzős diákok elhelyezkedéséhez is segítséget nyújtanak.
Éppen ezért a kiállításon az idei évben kiemelt hangsúlyt kap az otthonteremtéshez kapcsolódó szakmák népszerűsítése és a diákok munkaerő-piaci orientálása az alábbi programokkal:
•    Kőfaragó bemutató és tetőfedő bemutató a passzázson
•    Wood Like műhely az asztalosipari szakma népszerűsítéséért
•    VGF Központ „Robbantsd fel magad!” Épületgépészeti kalandparkja
•    Épületgépész Forma 1 – amelyen 11 épületgépészeti szakképző iskola diákjai által készített, három-és négykerekű járgányok mérik össze tudásukat a szakmai napokon.


Megújult formában jelentkezik az évek óta nagy népszerűségnek örvendő ÖKO CITY projekt, amelynek fókuszában – a korábbi évektől eltérően – a smart city koncepció és a modern városi közlekedés kihívásai állnak majd.
A lakberendezés és design téma (OTTHONDesign) ezúttal is két pavilonban fér már csak el. A nappalitól a fürdőszobáig, a burkolattól a kandallóig szinte mindent megtalál itt majd a látogató, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet. A KONYHA témakör külön pavilonban helyezkedik el, bemutatva a legújabb konyhatechnológiai trendeket. A hazai designtervezés legújabb irányzatait, fiatal tervezők munkáit tekinthetik meg a MAGYAR DESIGN standon, míg a DOWNLOAD DESIGN KIDS standján olyan egyedi tervezésű, fiataloknak szóló design bútorok kerülnek bemutatásra, amelyek tervei később ingyenes letölthetők és akár el is készíthetők. A már megszokott ingyenes lakberendezési tanácsadás is lesz a Lakberendezők Országos Szövetségének tagjai közreműködésével.
A csokor egyik legszínesebb tagja a CONSTRUMA Kert, amely a kerttervezés, kertépítés témakörét foglalja magába: kertápolási eszközök, kisgépek, ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási tanácsadás és az idei évben OMÉK Dísznövény- és Virágvásár is. A kiállítás kiemelt kísérőeseménye a IX. Magyar Kertépítő Verseny és Show, amely esemény a régióban is egyedülálló. Az épített kertek nem csak látványos elemei a kiállításnak, de a legújabb kerttervezési trendeket is megmutatják.


A kiállítási csokor nyitva tartása:
Április 5-9. 9.00-18.00 (vasárnap 17.00) óráig
Nagyközönség napok: április 8-9.
Bővebb információ, online jegyvásárlás: www.construma.hu

Mi is várunk mindenkit a Construmán!

A látogatók akciósan vásárolhatják meg lapjaink legfrissebb számait:

- az Ötlet Mozaik áprilisi számát 499 helyett 350 Ft-ért

- az Otthon áprilisi számát 595 helyett 395 Ft-ért

- az Otthon Házak különszámát 695 helyett 495 Ft-ért

Helyszínek:

Ötlet Mozaik: A pavilon 112 B stand (Construma)

Otthon: F pavilon 106 D stand (OTTHONDesign)

(PR)

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Szép postaláda egyszerű elemekből
Kerítésoszlopba szerette volna elhelyezni a postaládát Magyar Szabolcs, de kereskedelmi...
Mekkmestermunka
MekkmestermunkaKedves Hajnalka! Menteném a menthetőt, ami a burkoló "mester" keze...
Kétszínű dekortál
Nagyon tetszettek édesanyjának a hasonló, egyetlen lemezből kivágott tálak, ezért...
Az év színe 2019.
A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 16. éve dolgozza ki az adott évre...
Guruló szánkó
Télen a gyerekek egyik kedvence a szánkózás, de az idei tél jó részében hó híján...
Kertészeti kiállítás és vásár
Szeptember 23-25. között, a Syma csarnokban lesz látható...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION