Tető alá hozzuk terveit!


Élhetünk lakóparkban vagy családi házban, tanyán vagy egy impozáns villában, mindannyian biztos fedelet szeretnénk a fejünk fölé.

Egy építkezés során minden az alapok lerakásával kezdődik, teljes körű felújítás esetén azonban érdemes a tető helyreállítására tekinteni prioritásként. A tető pajzsként védi házunkat a különböző környezeti hatások ellen, éppen ezért a tervezés, az építőanyagok beszerzése és a kivitelezés is komoly körültekintést igényel.

A felújítás az elhasználódott gerendák és a tetőcserepek cseréjével kezdődik. Az újHÁZ Centrum kínálatában a kedvező ár-érték arányú, kifogástalan minőségű, tartós tetőcserepek nem csupán az időjárás viszontagságainak állnak ellen: jól bevált formavilágukkal és természetes színükkel felújított otthonunkat éppúgy megkoronázzák, mint új építésű házunkat. A sort ez után a tetőtér hőszigetelésével és a nyílászárók cseréjével érdemes folytatni. Bár a jól szigetelő ablakok beépítése a tetőtér belső megbontását, így például a lambéria, a gipszkarton vagy a párazáró réteg esetleges cseréjét is magával vonhatja, jelentős rezsicsökkenést érhetünk el vele, hiszen többé nem fogjuk az utcát fűteni.

Az újHÁZ Centrum telephelyein a szanitertermékektől a térkövekig, a szigetelőanyagoktól a kéményekig, vagyis az alapoktól a tetőcserepekig mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet. Magyarország legnagyobb építőanyag-kereskedelmi hálózata többek között ingyenes szaktanácsadással, anyagszámítással, költségkalkulációval, házhoz szállítással, hasznos ötletekkel és naprakész információkkal segíti a felújítást, a minőségi alapanyagok pedig garantálják, hogy otthonunk kényelmét hosszú ideig gondtalanul élvezhessük.

Ráadásul most nemcsak érdemes, de egyben kifizetődő is az újHÁZ Centrumot választani. Szeptember 12-e és október 15-e között több száz termékhez juthatunk hozzá kedvezményes áron. Látogasson el Ön is a legközelebb eső kereskedésbe, és vegyen részt az újHÁZ Centrum nyereményjátékában! A kuponokat az őszi akciós újság hátoldalán és az újHÁZ Centrum honlapján is megtalálja. Válassza ki, melyik termékre pályázik, pecsételtesse le szelvényét a telephelyek egyikén, és hozza tető alá álmai otthonát!
(X)

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Cserélje újra tetőablakát!
Magyarországon sok olyan tetőablak van használatban, amelyet 15-20...
Zsóri Hajnalka
LAKBERENDEZŐ
Faltetoválás saját kezűleg
Kedves Hajnalka! Faltetoválást szeretnénk otthonra a nappalinkba, csak az igazi tetoválások...
Megújult a Hotel Helia Episode Étterme és terasza
Elegáns és letisztult látványvilággal, különleges belsőépítészeti megoldásokkal és...
Grillező étkezővel
Arra a kérdésre, ki mit szeretne a kertbe építeni az egyik leggyakoribb válasz a...
Toldjuk meg a terasztetőt
Az előrehajló sátortető nem tudta kellőképpen védeni a szépen karbantartott családi...
Madáretetők
Ha beáll a fagy, vagy hótakaró borítja a kertet, akkor gondoskodni kell a madarakról...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION