hirdetés



Az idei évben is meglepően magas volt a gázszámlája?

Szerszám-anyag

Az idei évben is meglepően magas volt a gázszámlája?

Ne elégedjen meg a rezsicsökkentéssel járó költségcsökkentéssel, maximalizálja megtakarításait hőszigeteléssel.

Érdemes fontolóra vennie házának homlokzati hőszigetelését, mert

• érezhetően csökkennek gázszámlái,

• konkrétan kiszámolható mekkora összeg marad a zsebében,

növekszik házának értéke,

klimatizálásra fordított költségei is csökkennek,

• csökken a páralecsapódás, nem kell tartania a penészes falak veszélyétől sem,

25-30%-kal csökkenthető a hőveszteség, ez energia megtakarítást jelent, ami a környezet védelmét is jelenti.

Miért érdemes rendszerben gondolkodni

Sokan gondolják azt, hogy a gyártók által kínált hőszigetelő rendszerek drágák, ehelyett inkább innen-onnan válogatják össze a rendszer elemeit, bízva abban, hogy ezek megfelelő megoldást tudnak nyújtani. Sajnos gyakran az egyedüli szempont az alacsony beszerzési ár, és amikor a kivitelezés a termék teljesítményének megfelelő ismerete nélkül történik, a megrendelőt azon veszélynek teszik ki, hogy a kivitelezett rendszer nem lesz a várt hatékonyságú.

Miért a ragasztó a homlokzati hőszigetelő rendszer lelke? 

A ragasztónak kell biztosítania az ún. nyíróerőkkel szembeni, és a leválási erőkkel szembeni ellenállást, szerepe ezért rendkívül fontos.

Ahhoz, hogy ezekkel az erőkkel szemben ellenálljon, abban nagy szerepe van a ragasztóban megtalálható műgyanta mennyiség arányának. Ez az arány határozza meg a ragasztó minőségét, megfelelő rugalmasságát, tapadását a felületekhez. Ennek az alapanyagnak a kispórolásával a ragasztó komoly értékvesztésen megy keresztül, nem fog megfelelő tapadási szilárdságot biztosítani a hőszigetelő rendszernek. A tapadás hiánya következtében a polisztirol elválik a felülettől, a hőszigetelési érték csökkenni fog, a színvakolat felszínén repedések keletkezhetnek, amely a rendszer hasztalanságához és megsemmisüléséhez is vezethet.

Éppen ezért, ajánljuk Önnek a Mapei termékei közül az egykomponensű Mapetherm ragasztótapaszt.

 A MAPEI MAPETHERM PS polisztirolos homlokzati hőszigetelő rendszere már számos építkezésen bizonyított, és elnyert a Kiváló Építési Termék védjegyet, és az ÉMI 100% minőségjelet is, tehát független szervezetek is igazolják kiváló minőségét. A rendszer fontos tulajdonsága, hogy tűzálló, vagyis rendelkezik független szerv által bevizsgált tűzvédelmi besorolással.

Hogyan kezdjen hozzá a hőszigeteléshez?

1. Látogasson meg minket a Construma kiállításon, az A pavilon 210/A standján, 2014. április 2-6. között, ahol segítünk Önnek az elindulásban. INGYENES belépőjegyet itt igényelhet.

Mit nyújtunk hőszigetelés kapcsán?

• teljes körű hőszigetelési szaktanácsadás, ingyenes helyszíni árkalkuláció

• lakóhelyhez legközelebb eső, teljes választékkal rendelkező viszonteladó

profi kivitelezői csapat, akik ismerik és használják hőszigetelő és vakolatrendszerünket

• speciális gyorsszárítási megoldással elkészült vakolatminta, ami élethűen mutatja a homlokzat megjelenését

2. Ha nem tud kijönni a Construma kiállításra, akkor nézze meg videónkat és olvassa el ingyenes Van megoldás című elektronikus kiadványunkat, ami segít az elindulásban, tájékozódásban!

(Szponzorált cikk)




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Lélegző vagy páraáteresztő?
Gyakran használják mostanában a ?lélegző? jelzőt különböző építőipari termékek kapcsán. Hőszigetelőket, építőelemeket, vakolatokat, kültéri, beltéri festékeket, különböző burkolóanyagokat szoktak így minősíteni, amelyek alkalmazásával ?lélegző fal? építhető. De hogy mit is jelent ez valójában, azt kevesen értik.


Gép- és anyagújdonságok
A jövő hőszigetelése
A viharosan emelkedő energiaárak miatt egyre fontosabb és nagyobb szerep hárul az épületek hőszigetelésére és termikus védelmére. Az alacsony energiafogyasztás leginkább a tetők, külső falak, a padlók és az alagsorok kiváló hőszigetelésével érhető el.


Otthon-bútor
Hőszigetel és dekorál az energiaroló
Egyszerre dekorálja a helyiséget és csökkenti az energiafelhasználást az energiarolónak becézett árnyékoló, amely akár egyharmadával is mérsékelheti a tetőtéri ablak üvegén át távozó hőveszteséget. Így a beltéri komfortérzetünk nagymértékben javul.


Gép- és anyagújdonságok
Itt a felújítás ideje: korszerű hőszigetelés
A felújítások során különösen fontos, hogy megfelelő homlokzati hőszigetelő rendszert építsünk be otthonunkba, hiszen ezzel nem csak energiát spórolhatunk, de az állandó kellemes hőmérséklet biztosítása mellett a rendszer ára is sokszorosan megtérül.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság