hirdetés



A Fiskarssal most nagyot hasíthat!

Szerszám-anyag

A Fiskarssal most nagyot hasíthat!

A Fiskars fejszéivel most nagyot hasíthat! Ha 2011. november 30-ig bármilyen Fiskars fejszét vásárol, részt vesz abban a játékban, ahol megnyerheti a fődíjat: egy kétszemélyes wellness-hétvégét - vagy tizenöt mázsa tűzifát, illetve a száz további Fiskars-ajándék valamelyikét.

www.fiskarsjatek.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Fejleszd kutyád intelligenciáját
Ennek a varázsdobozkának az elkészítésében először csak a gazda, azután a kutyája, majd az egész család örömét fogja lelni. Töltsd meg a fiókot a négylábú kedves ropogtatnivalójával vagy gumicsontjával és kezdődhet a móka.


Hírek
Elindult a Praktika karácsonyi kreatív kihívása: alkoss és nyerj!
Elindult a Praktika karácsonyi kreatív kihívása! Alkotásaiddal most te is nyerhetsz. Mutatjuk a részleteket!


csináld magad
Élethű makett: egy csodás babakonyha
Sokan készítenek kisebb-nagyobb babaházat gyermeküknek. Képeinken egy extra változatot mutatunk be, amely a­fféle időutazás is a múltba. Alkotó: Lovas Zsuzsanna Etelka, Salgótarján


Kert-balkon
Kerti dekorációból gyerekjáték
Kerti dekorációt akart készíteni Vörös Józsefné Őrbottyánban, azért alkotta meg ezt a két sziklára épült mediterrán falu-modellt, amelyet libegő köt össze (a falvak lakói és a turisták ezzel közlekednek) – de a dekorációból játék lett, mert a gyerekek azonnal lecsaptak rá.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság