Iroda a lakásban


Ideális megoldás, ha van egy hely a lakásban, ahol dolgozni tudunk. Képsorunkban megmutatjuk, hogyan válasszunk le egy praktikus, irodai részt az egyik szobában. Korábban is dolgozósarokként funkciónált a szoba ezen része, de most sokkal szebbé alakítottuk öt lépésben. Építse meg velünk!

 

1. Pattex Express Fix építési-szerelési ragasztóval erősítsük fel a fémszegélyt oda, ahová az elválasztófalat szeretnénk rakni – ez lesz a keret, amely a méretre vágott bútorlapot tartja.
2. A bútorlapot csavarokkal rögzítsük a plafonhoz, illetve a padlóhoz. A bútorlapot és a négyzet alakú fém díszlécet szintén Pattex Fix PL 600 segítségével rögzítjük a szegélyléchez.
3. A munka végső fázisához érve a leszabott nyírfa burkolólapokat ragasszuk fel a fehér bútorlapra a Pattex ragasztóval. Felülre és oldalra is helyezzünk alumínium díszszegélyt.
4. A régi asztallapot egy új bútorlap segítségével szélesítsük ki, majd burkoljuk le a nútféderes illesztésű nyírfalapokkal. A vízszintmérő segítségével is préseljük le jól a lapokat.
5. Az utolsó lépésben fém szegélyt ragasztunk az asztallap szélére is. A bútorlap szélét és a fémszegély belsejét is nyomjuk végig a kinyomópisztolyban lévő Pattex ragasztóanyaggal.
 
 
Közreműködött a Henkel Magyarország Kft.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Éjjeli szekrény hat lépésben
A hálószoba bútorzata épp úgy fontos, mint a lakás...
Babaház a kertben
Katona Róbert lánya, Szonja születése óta imád babázni, babaházakkal játszani, rendezgetni....
Így cseréljünk kerti lépcsőt
Minden falépcső esetében eljön az idő, amikor már nem érdemes újra lefesteni, mert...
Kis fürdőszobába kell egy kádpolc
Sokan szeretnek hosszan fürödni – Agatha Christie is a kádban ülve írta krimijeit....
Emeletes ágy a gyerekszobába
Az ilyen emeletes ágy a gyerekszoba egyik legkedveltebb bútordarabja lehet. Öt oszlop...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION