Az egészséges padlószőnyeg


Az Inku Refresh nem csupán a modern esztétikai, komfortbeli és technikai követelményeknek felel meg, hanem hozzájárul a kellemes és egészséges otthoni környezet kialakításához. Legyen otthonunk mentes a káros anyagoktól és éljünk tiszta levegőben.
A szőnyeg átalakítja és lebontja a helyiség levegőjében megjelenő káros anyagokat, mint a formaldehidet, a nikotint vagy a kellemetlen szagokat. Végül a levegő természetes anyagait bocsátja ki (víz és szén-dioxid). Olyan, mint egy szűrőberendezés.
 
Hogy történhet ez meg?
Az Inku Refresh szabadalmaztatott duraAir technológiával készül, ami azt jelenti, hogy a szőnyegre egy speciális anyagot visznek fel. A felhordott anyag, nem abszorpció útján tünteti el a káros anyagokat, ami a szagmolekulák körülzárását jelenti, mert ebben az esetben további feldolgozást igényelne, mint például a mosás. A dunaAir a katalizátor elve alapján működik, a levegő áramlása hozza működésbe. Nem használódik el és permanens hatást fejt ki. A használt anyag az egészségre ártalmatlan, ugyanakkor jelentősen javítja az életminőséget.
 
Egészséges környezet mindenhol
Az Inku padlószőnyegek egyaránt használhatóak lakásokban, irodákban, közösségi termekben és allergiában szenvedők körében is. Különösen ajánlott olyan helységekben, otthonokban, ahol háziállatot is tartanak, hiszen a szőnyeg a kellemetlen kipárolgásokat és az ammóniát is könnyen lebontja. Az irodai bútorok festéket, ragasztót, szigetelőanyagot tartalmaznak. Ezek nagyobb mértékben kártékonyak az emberi szervezetre, de a szőnyeg 5 óra alatt 100%-kal csökkenti a káros anyagok jelenlétét. Ajánlott olyan terekben, ahol a dohányzás megengedett, az állott cigarettafüstöt is lebontja. Orvosi vizsgálatok is bizonyítják, hogy a duraAir technológia jótékony hatással bír az allergiás betegek életében.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Hibátlan padló évek múltán is
Ön is olyan padlóburkolatra vágyik, amelynek csodájára járnak, és amivel garantáltan...
Utólagos falvíztelenítési eljárások
Kedves Hajnalka! A házunk szuterénnel rendelkezik. Kb. 120 cm-es falfelület van a...
Jelentősen nőtt a környezetbarát építőanyagok iránti igény
Az elmúlt öt évben közel négyszeresére nőtt azoknak a lakossági építtetőknek a száma,...
Wellness festékcsalád
A Caparol kifejlesztette a wellness festékcsaládot, a festékek új generációját, hogy...
Falburkolat fából
A lambériázás az otthon dekorálásának örök visszatérő eleme. A hetvenes években az...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION