Fürdőszobatrendek a XXI. században


Az elmúlt évtizedekben rengeteget változtak a fürdőszobai trendek. Gyakran már követni sem lehet a modern ízlésvilágok aktuális változásait. Az új irányzatok visszanyúlnak az időben. Újra a kényelem játssza a főszerepet a fürdőszoba tervezésben.

A kényelmet azonban hajlamosak vagyunk összehozni a luxussal, amely elsősorban a barokk stílusra jellemző. A Villeroy & Boch, a fürdőszobai berendezések forgalmazó cég például egy új, neobarokk stílusú fürdőszoba dizájnt dobtak piacra, amely az Esseni SHK kiállításon rangos elismerést nyert. A kerámiával dekorált extravagáns fürdőszobai berendezések, a kézi készítésű kristállyal díszített csaptelepek harmonikus egységet sugároznak.

Díszek a mosdón
A Memento New Glory kombinálja az egyszerűséget és a fényűző stílust, így lesz neobarokk. Négyszögletes, funkcionális és különleges. A Shape Arabesque, amelynek motívuma megegyezik a Memento New Glory-éval, a Villeroy & Boch új Shape fürdőszobai bútorainak egyik különleges megoldása. Az arab motívumok különös megjelenést adnak a fürdőszobának.
 
Central Line Glossy White and Glossy Black magas fényű bútorai a letisztult trendeket követik. Itt megjelenik a kézi megmunkálású Swarovski kristállyal ellátott csaptelep, amelyet azoknak terveztek, akik igazán egyedi, luxus fürdőszobára vágynak. Mindezek mellett a korábbi trendekkel szemben visszatért a fa, a természetesség jelképe.
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kis fürdőszobába kell egy kádpolc
Sokan szeretnek hosszan fürödni – Agatha Christie is a kádban ülve írta krimijeit....
BabaMama Expo – hangolódjunk a családra!
Babakocsi kalandpark, pelenkatorta bemutató és idén először Apuka stand is vár a...
Disney On Ice: varázslatos jégfesztivál!
Minden korosztályt magával fognak ragadni A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc,...
Wellnes az otthonunkban
A pihenés és regenerálódás nagyon fontos a mindennapjainkban....
Minimalista mosdóasztal
A wenge stílusú mosdóasztal divatos külsőt kölcsönöz a fürdőszobának. Nemcsak mutatós,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION