Wellnes az otthonunkban


A pihenés és regenerálódás nagyon fontos a mindennapjainkban. Nem szabad elhanyagolnunk, különben idővel lemerülünk, mint egy régi akkus fúrógép akkumulátora. Idővel és anyagilag sem bírható a napi szaunázás, fürdőzés, lazítás, tegyük meg otthon!

Teremtsük elő otthonunkban, a saját fürdőszobánkban a luxus adta kényelmet. A Villeroy & Boch otthoni luxus masszázskádjai és szaunái erre kínálnak megoldást. A kellemesen, meleg vízzel masszírozó kádak megszabadítanak minket a napi negatív gondoktól. A masszázs köztudottan feszültség és stressz oldó hatással bír. Miért ne használnánk ki ez saját fürdőszobánkban. Az estéink mellett reggelünket is feldobhatják a luxuscikkek. A reggeli szaunás felfrissülésnél nem is lehetne jobban indítani a napot.

 
Egyedi masszázskádak
A Villeroy & Boch otthoni spa masszázskádak jótékony wellness hatással bírnak. Mobilitásuknak köszönhetően télen és nyáron a legjobb környezetben használhatóak. Nyáron kinn, télen benn. Az SP-Line és SR-Line masszázskádakban mobil székeket helyezhetünk el, ami még jobban optimalizálja a kádak felhasználhatóságát, ez a JetPak technológia. A kádra nem hatnak az időjárási viszonyok, így a víz hőmérséklete állandó, nem változik.
 
Szauna otthon
A szaunázás egyfelől megtisztulást is jelent. A szauna frissít és élénkít. Immunrendszerünket megerősíti, vérnyomásunkat stabilizálja. A Villeroy & Boch SA-Line és SX-Line elnevezésű kabinjai természetes felüdülést, és hatékonyabb regenerálódást nyújtanak. Az SA- és SX-Line kabinokból ötféle típus is létezik:
 
- Hagyományos szauna
- Infra szauna
- Comfort Climate szauna (hagyományos és infra kombinációja)
 
Az SA-Line kabinokat az olyan otthonokba ajánlottak, ahol kisebb hely áll rendelkezésünkre, ezen kívül mobilizálhatóak. Vagyis egy költözés során nem okoz gondot össze- és szétszerelni őket.
 
Az SX-Line szaunák több komfort lehetőséget kínálnak. A forró és száraz gőztől kezdve a közepes hőmérsékletű gőzfürdő kezelésig, az aromaterápián át a kellemes nyugtató fénybeállításig.
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kis fürdőszobába kell egy kádpolc
Sokan szeretnek hosszan fürödni – Agatha Christie is a kádban ülve írta krimijeit....
Festés télen? Semmi sem lehetetlen!
A felújítást, festést általában a tavaszi-nyári szezonra időzítjük, de mi történik...
BabaMama Expo – hangolódjunk a családra!
Babakocsi kalandpark, pelenkatorta bemutató és idén először Apuka stand is vár a...
Stílusos dió dekorfal
Sajnos nem minden fa él száz évig, de ha elhal, akkor sem kell azonnal tüzelőnek...
Fürdőszobatrendek a XXI. században
Az elmúlt évtizedekben rengeteget változtak a fürdőszobai...
Minimalista mosdóasztal
A wenge stílusú mosdóasztal divatos külsőt kölcsönöz a fürdőszobának. Nemcsak mutatós,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION