Wellnes az otthonunkban


A pihenés és regenerálódás nagyon fontos a mindennapjainkban. Nem szabad elhanyagolnunk, különben idővel lemerülünk, mint egy régi akkus fúrógép akkumulátora. Idővel és anyagilag sem bírható a napi szaunázás, fürdőzés, lazítás, tegyük meg otthon!

Teremtsük elő otthonunkban, a saját fürdőszobánkban a luxus adta kényelmet. A Villeroy & Boch otthoni luxus masszázskádjai és szaunái erre kínálnak megoldást. A kellemesen, meleg vízzel masszírozó kádak megszabadítanak minket a napi negatív gondoktól. A masszázs köztudottan feszültség és stressz oldó hatással bír. Miért ne használnánk ki ez saját fürdőszobánkban. Az estéink mellett reggelünket is feldobhatják a luxuscikkek. A reggeli szaunás felfrissülésnél nem is lehetne jobban indítani a napot.

 
Egyedi masszázskádak
A Villeroy & Boch otthoni spa masszázskádak jótékony wellness hatással bírnak. Mobilitásuknak köszönhetően télen és nyáron a legjobb környezetben használhatóak. Nyáron kinn, télen benn. Az SP-Line és SR-Line masszázskádakban mobil székeket helyezhetünk el, ami még jobban optimalizálja a kádak felhasználhatóságát, ez a JetPak technológia. A kádra nem hatnak az időjárási viszonyok, így a víz hőmérséklete állandó, nem változik.
 
Szauna otthon
A szaunázás egyfelől megtisztulást is jelent. A szauna frissít és élénkít. Immunrendszerünket megerősíti, vérnyomásunkat stabilizálja. A Villeroy & Boch SA-Line és SX-Line elnevezésű kabinjai természetes felüdülést, és hatékonyabb regenerálódást nyújtanak. Az SA- és SX-Line kabinokból ötféle típus is létezik:
 
- Hagyományos szauna
- Infra szauna
- Comfort Climate szauna (hagyományos és infra kombinációja)
 
Az SA-Line kabinokat az olyan otthonokba ajánlottak, ahol kisebb hely áll rendelkezésünkre, ezen kívül mobilizálhatóak. Vagyis egy költözés során nem okoz gondot össze- és szétszerelni őket.
 
Az SX-Line szaunák több komfort lehetőséget kínálnak. A forró és száraz gőztől kezdve a közepes hőmérsékletű gőzfürdő kezelésig, az aromaterápián át a kellemes nyugtató fénybeállításig.
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kis fürdőszobába kell egy kádpolc
Sokan szeretnek hosszan fürödni – Agatha Christie is a kádban ülve írta krimijeit....
Színpompás sziklakert
Amikor azt a szót halljuk, hogy sziklakert, azonnal valami bonyolult szerkezetű,...
Tedd meg most! Másokért, magadért!
Májusban a vérplazma adás duplán segítség. A Vascular Plazma országos plazmaferezis...
Kerti hadviselés profiknak
Vakond, darázs, szúnyog, nyest – akinek háza, kertje van, az előbb-utóbb találkozik...
Fürdőszobatrendek a XXI. században
Az elmúlt évtizedekben rengeteget változtak a fürdőszobai...
Minimalista mosdóasztal
A wenge stílusú mosdóasztal divatos külsőt kölcsönöz a fürdőszobának. Nemcsak mutatós,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION