A fürdés új élménye


A Toplax anyag-összetételű fürdőkádak világszerte kezdenek elterjedni. Ez az új anyag egyesíti az autógyártásból átvett ABS műanyag és szaniterakril kedvező tulajdonságait. A Toplax szerkezete kemény, strapabíró, felülete ragyogó fényű, kellemes tapintású.
Egy TOPLAX fürdőkád és zuhanytálca anyaga akril, ötvözve és megerősítve közel fél cm ABS réteggel. Ezáltal a kád fala tömörebb lesz, valamint ellenállóbb a külső sérülésekkel és az idővel szemben egyaránt. A megerősített dupla ötvözet eredetileg 8mm vastag. Ez 3mm szaniterakrilt, plusz 5mm ütésálló ABS-réteget jelent. A kádak a különlegesen nagy anyagvastagság ellenére is könnyűek, szállításuk és beszerelésük rendkívül egyszerű. Az akril felület egyik legfontosabb előnye az acélkáddal szemben a kád által kibocsátott hőmérséklet. Az acélkád fémes hűvösségével ellentétben egy megerősített Toplax akrilkád testmeleg. Az akril kádba engedett forró víz tovább őrzi meg hőmérsékletét. A kád az egyszerű akrilkádnál is különb, hiszen - annak hátrányait mellőzve - rendkívül időtálló és felülete a magas anyagsűrűségnek köszönhetően hosszú-hosszú évekig tükörsima, szemkápráztatóan fehér és karcmentes marad. Minden kád és zuhanytálca megerősített lábszerkezettel és lefolyórésszel kapható, és minden hajlat, minden él domború és lekerekített a teljes biztonság érdekében. A fürdőkádak szinte minden elképzelhető méretben és formában kaphatóak, így mindenféle esztétikai és funkcionális igényekhez, illetve minden fürdőszobai elképzeléshez optimális választást jelentenek.

A Toplax környezetbarát anyagból készül és 100%-osan újrahasznosítható. A gyártási folyamat során a gyártók nem használnak sem fát, sem poliésztert, illetve a Toplax megerősített anyaga a hagyományos kádaknál megszokottan használt (és nem mellékesen mérgező) sztiroltól is mentes.
 

A Toplax kádak előnyei:
-meleg tapintású
-sima felületű
-könnyen tisztítható
-könnyen javítható
-megerősített lábszerkezet
-formatervezett design
-környezetbarát anyag
-10 év garancia
 
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kis fürdőszobába kell egy kádpolc
Sokan szeretnek hosszan fürödni – Agatha Christie is a kádban ülve írta krimijeit....
Kerti hadviselés profiknak
Vakond, darázs, szúnyog, nyest – akinek háza, kertje van, az előbb-utóbb találkozik...
Ház a diófán
A gyerekek örök kedvence a fa tetejére épített ház. Bemutatunk egy költséghatékonyan...
Grillező étkezővel
Arra a kérdésre, ki mit szeretne a kertbe építeni az egyik leggyakoribb válasz a...
Fürdőszobatrendek a XXI. században
Az elmúlt évtizedekben rengeteget változtak a fürdőszobai...
Wellnes az otthonunkban
A pihenés és regenerálódás nagyon fontos a mindennapjainkban....

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION