Láthatatlan szerelőajtók


Sok lakásban előfordult már, hogy a rosszul bekötött lefolyó miatt az egész kádat ki kellett bontani. Pedig van egyszerűbb megoldás is: pattintós vagy mágneskapcsokkal megoldhatjuk a burkolatok mögötti szerelvények ellenőrzését, a mosógépek és a fürdőkád bekötéseinek vizsgálatát, a rejtett vízóra leolvasását.
A láthatatlan burkolati ajtó egy könnyen felszerelhető, betolható elem fixen szerelt speciális zsanérral. A betervezett töréspontokkal ellátott ajtópántok és összekötő elemek a burkolóelem hátoldalára kell felragasztani. Egyszerre több burkolóemet is egymáshoz rögzíthetünk, csak a tömegük ne legyen több 10 kilónál. A készre ragasztott burkolati ajtó betolható elemét benyomjuk a burkolati ragasztó által szabadon hagyott fugába. A záró automatikával ellátott burkolati ajtó, nyomásra működésbe lépő nyitószerkezet segítségével nyitható. Minden irányban alkalmazható, s a 15 centistől egészen az egy méteresig kapható. Az Alpro super zsanérokkal tükör vagy fémajtók kialakítására is lehetséges. A nyitási szög 90 fok.
A készen vásárolható csomag tartalmaz: 2 záróautomatikás zsanértartót, 4 alumínium összekötő elemet, valamint nyitószerkezetet és speciális szilikon ragasztót.
 
Szerelőkapocs
Keret nélküli és láthatatlan, praktikus megoldás bármilyen karbantartási nyíláshoz és fedélhez. mindössze két vagy négy rugós kapcsot kell a takaró fedélre ragasztani, a nyílásba nyomni és már készen is vagyunk. Javítószettnek is tökéletesen alkalmas.
 
A mágnes erejével
A Vermag burkolati mágnesek láthatatlanná teszik a revíziós nyílásokat. Az állítható mágnesekkel ellátott tökéletes fugaelemek pontos és egyszerű szerelést tesznek lehetővé. A mágnesek tapadóerejükkel egyenként 6 kilót bírnak el.
 
Függesztett megoldás
A függesztett technológiával és kioldóbiztosítással szerelt Alpro 2000 a legstabilabb rögzítést teszi lehetővé a burkolt falaknál. Az állítható mágnesekkel és két felfüggesztéssel ellátott fugaelemeket toljuk a megfelelő burkolóelem fugájába (amíg lágy a ragasztó!), az ellentartó darabokat pedig ragasszuk a burkolati fedélre. A fedelet bármilyen anyagból elkészíthetjük 0,5 négyzetméter nagyságig. Egyes termékek esetében a fedélbe szabvány méretű, eloxált alumínium szellőzőrács is beépíthető. A csomag tartalma: 2 mágneses fugaelem, 2 kontaktlemez, 2 pár felfüggesztés, kioldó biztosítással, kioldózsinór, szilikonragasztó.
 
Biztonság és kényelem
A modern, fúvókás, pezsgőfürdős kádaknál elengedhetetlen valamilyen szerelőnyílás beépítése. Egyes típusokat már eleve így is forgalmaznak. Európában szabvány írja elő, hogy a víztelenítő létesítmények esetében ellenőrzés, felülvizsgálat és karbantartás céljából revíziós nyílást kell kialakítani.
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kis fürdőszobába kell egy kádpolc
Sokan szeretnek hosszan fürödni – Agatha Christie is a kádban ülve írta krimijeit....
Teljes körű teraszszépítés
A közelmúltban esedékessé vált Teleki Tiboréknál a 25 éve épült szászvári ház teraszának...
Így cseréljünk kerti lépcsőt
Minden falépcső esetében eljön az idő, amikor már nem érdemes újra lefesteni, mert...
Hintaszarvas
Néha elég egyetlen apró, de fantáziadús extra, és a szép, de mindennapos tárgy helyett...
Fürdőszobatrendek a XXI. században
Az elmúlt évtizedekben rengeteget változtak a fürdőszobai...
Wellnes az otthonunkban
A pihenés és regenerálódás nagyon fontos a mindennapjainkban....

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION