Csomómentes tapétaragasztó


Ha egyszerűen és gyorsan szeretné széppé tenni otthonát, válassza az új generációs Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátumot. Ezzel a csomósra kevert tapétaragasztó a múlté. 2 perc után felhasználásra kész, minden tapétatípushoz jó.

A tapétázás már régóta kedvelt formája otthonunk megszépítésének. A tapéta nemcsak feldobja otthonunk hangulatát, de közvetve egyéniségünket is tükrözi. Kiválóan alkalmas a nagyobb belső terek tagolására, bizonyos falfelületek kiemelésére, de tökéletes a fal egyenetlenségeinek, hibáinak elrejtésére is. Napjainkban már a legkülönfélébb anyagú, mintázatú tapéták is elérhetők, amelyekből igazán csodás „alkotásokat” készíthetünk.Különösen tavasszal sokszor érezzük, hogy szeretnénk otthonunkat is felfrissíteni. A tapéta pont megfelelő erre: az elegáns megjelenésű tapétától kezdve a szokatlan mintájú tapétán át a vakmerő színpárosítású tapétákig – mindenki számára létezik egy megfelelő modell. Az új Metylan Folyékony tapétaragasztóval egy szempillantás alatt behozhatja a tavaszi frissességet otthonába, így fárasztó munka helyett inkább kedvtelésből végezheti a tapétázást, szerettei és saját örömére.

Két percen belül felhordható

Az új Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátum egyedülálló receptúrájának köszönhetően teljesen csomómentesre keverhető. A fél liter koncentrátumból 5,5 liter ragasztó készíthető, amely két perc után már felhasználásra kész. Felvihető hagyományosan, a tapéta hátoldalára, ill. mérettartó tapéták esetében közvetlenül a falra is. Mindegy, hogy textil-, papír-, vinil-, fűrészporos-, parafa- vagy vliestapétát használ, sőt lehet dombornyomott vagy sima hátoldalú, a Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátum minden hagyományos és modern tapétatípus ragasztására alkalmas (nehezebb tapétatípusoknál persze ajánlatos próbaragasztást végezni). A kiváló kezdeti tapadás ellenére jól igazítható, így a tapétázás biztos siker lesz.

A Metylan Folyékony tapétaragasztó koncentrátumról röviden:

•    rendkívüli erővel ragaszt
•    teljesen csomómentesre keverhető
•    2 perc után felhasználásra kész
•    minden tapétatípus ragasztására alkalmas (nehezebb tapétatípusoknál végezzünk próbaragasztást)
•    akár 5,5 l ragasztó készítéséhez

További információ: www.metylan.hu

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Magával ragadó TV-fal
A nappali kellemes, otthonos hangulatát nagyon könnyen lerombolhatja...
Gipszkarton rögzítése
Kedves Hajnalka! Az a problémám adódott gipszkartonozás közben, hogy nem tudom eldönteni,...
Ház a diófán
A gyerekek örök kedvence a fa tetejére épített ház. Bemutatunk egy költséghatékonyan...
Kerti hadviselés profiknak
Vakond, darázs, szúnyog, nyest – akinek háza, kertje van, az előbb-utóbb találkozik...
Tapétajavítási 1×1
A belső falburkolás egyik legelterjedtebb fajtája a tapétázás. Első pillantásra nem...
Megoldások ragasztóval
Sokan még mindig bizalmatlanok a rögzítés ragasztásos módjával szemben, pedig az...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION