Hibátlan padló évek múltán is


Ön is olyan padlóburkolatra vágyik, amelynek csodájára járnak, és amivel garantáltan nem lesz problémája az elkövetkező években? Mitől függ, hogy sikerül-e megvalósítania álmát? Ennek nincs köze a szerencséhez vagy a véletlenhez, hanem konkrét tényeken alapul.

Képzelje el, milyen elkeserítő az, ha a felújítás örömteli befejezése és felemelő érzése után, amikor végre nyugodtan hátradőlhetne és élvezhetné csodaszép padlójának látványát, megjelennek az első árulkodó jelek, hogy valami nem stimmel vele.

Mi lehet az oka, hogy a nappalija díszét jelentő, drágán megvásárolt, szép lapok kopogó, repedezett, felváló burkolattá váltak?

Ez az a pont, amikor valószínűleg Ön is felteszi a kérdést, hogyan történhetett ez, minek a hibájából került Ön ilyen kellemetlen helyzetbe, mi jelenthet biztos megoldást a problémájára?

Sokan nem tudják, hogy a leggyakoribb ok a nem megfelelő burkolatragasztó választása, pedig a ragasztó óriási jelentőséggel bír padlója élettartama szempontjából!

 

Persze rengeteg ragasztó található a piacon, amelyek között nehéz eligazodni hogy melyik lenne a legjobb választás , de nagy szükség lenne rá, ha nem szeretne értelmetlenül pénzt kidobni az ablakon, vagy nem szeretne pár hónap múlva ingerülten telefonálni a kivitelezőjének, mert felváltak, feltöredeztek a lapok.

Mi pontosan azt szeretnénk, ha Ön elkerülné a fent leírt csalódást, és nem a pórul járt, hanem a tudatosan vásárló, jól informált, a végeredménnyel hosszú távon elégedett tulajdonosok közé tartozna.


Ezért érdemes kicsit alaposabban átgondolni, hogy szeretne-e már most az elején okosan dönteni, és olyan ragasztót választani, amellyel elkerülheti a lapok felválásának kockázatát.

 

Nyilvánvaló, hogy ha a burkolólapjai felválnak, nem csupán bosszúság éri, hanem komoly anyagi kár is!
1. új ragasztót kell vásárolnia
2. új szakembert kell választania, akinek szintén van munkadíja
3. új járólapokat is kell vásárolnia azok helyett, melyek tönkrementek.

 

Tudjuk, hogy nincs könnyű helyzetben egy felújítás során, hiszen olyan dolgokról kell döntenie, amik nem merülnek fel nap, mint nap, éppen ezért rejlik benne kockázat.

Azért, hogy segítsünk és csökkentsük ezt a kockázatot, szeretnénk Önnek egy értékes ajándékot adni, A tartós burkolat titka című kiadványunkat, amelyből megtudhatja hogy mi az, amitől elsődlegesen függ burkolatának tartóssága, élettartama.

Fedje fel a burkolatragasztás körüli homályos pontokat, és járjon utána ingyenes kiadványunk segítségével, hogy mi az, ami igazán döntő fontosságú, mielőtt felújításba kezdene!

Kerülje el azokat a végzetes hibákat, amelyek csapdaként leselkedhetnek az óvatlan felújítókra!

www.fugazoanyag.hu/tartosburkolattitka
 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Az egészséges padlószőnyeg
Az Inku Refresh nem csupán a modern esztétikai, komfortbeli és technikai követelményeknek...
Mekkmestermunka
MekkmestermunkaKedves Hajnalka! Menteném a menthetőt, ami a burkoló "mester" keze...
Utólagos falvíztelenítési eljárások
Kedves Hajnalka! A házunk szuterénnel rendelkezik. Kb. 120 cm-es falfelület van a...
Olvasónk készítette
Rendszeresen kapunk leveleket olvasóinktól, hogy nem hiába adunk...
Így csempézzünk ívelt lépcsőt
A saját kezűleg végzett csempézés mindenkinek menni fog,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION