Wellness festékcsalád


A Caparol kifejlesztette a wellness festékcsaládot, a festékek új generációját, hogy az Önök otthonában is megvesse a lábát az egészséges lakóklíma. Három festék, amelyek egymással is kombinálhatóak és érezhetően frissebb lesz otthona levegője, nem lesz otthon is szmog!
A számtalan berendezési tárgy, a sok háztartási, szórakoztató elektronikai eszköz, vezeték nélküli számítástechnikai, kommunikációs eszközök mind a mi kényelmünket szolgálja, de érdemes elgondolkodnunk azon, hogy vajon az egészségünket is szolgálja? Bár sokan nem tudják, de lakásunk, otthonunk klímája rendkívül fontos tényező, amely befolyásolja közérzetünket, egészségünket. Lakásaink fő feladata, hogy védjen a külső környezeti hatásoktól, biztosítsa számunkra a nyugodt pihenést, regenerálódást a hétköznapokban.
 
Mindennapos kártevők
A vegyszerek, tisztítóeszközök, festékek, lakkok, építőanyagok károsanyag kipárolgásai, a cigaretta füst, a gáztűzhely égéstermékei, a penészgombák spórái mind, mind terhelik az otthonunk levegőjének minőségét. A károsanyagok feldúsulásához a rossz szellőztetés, az egyre jobb hőszigetelés, a lakóterek légterének csökkenése is egyaránt hozzájárul. Sokan nem is gondolnák, hogy a lakás levegője sokszor szennyezettebb, mint az utcai benzingőzös szmog.
 
Véd az elektromágneses sugárzástól
Otthonunk elektromágneses terhelése egyre csak növekszik, amire egyre érzékenyebben reagálunk. Az ElektroShield hatékony védelmet nyújt a külső magas frekvenciás elektromágneses sugárzások (mobiltelefon bázisállomás, radar?) ellen és az elektromos vezetékek által keltett alacsony frekvenciás terek ellen. Kiválóan alkalmas olyan kiemelt helyekre, helyiségekbe, mint pl. gyerek-, háló, dolgozószobák, nappalik, korházak, rendelők, iskolák illetve óvodákban való felhasználásra. Az elektromágneses hullámok és az alacsony frekvenciájú elektromos erőterek hatásának csökkentését több egyetemi tudományos munka is igazolja.
 
Védelem a mikroorganizmusok és szerves szennyeződések ellen
A Caparol egyik világújdonsága a CapaSan egészségbarát beltéri festék. A CapaSan a fotokatalitikus hatásával megtisztítja a levegőt az allergén anyagoktól, mikroorganizmusoktól. A fehér pigmentek a fényenergiát felhasználva a szerves részecskéket lebontják. Csökkenti például a falon levő nikotin lerakódást, a kellemetlen szagokat, a baktériumok számát.
 
Környezetbarát festék allergiások részére
Csúcsminőségű és nagy tisztaságú, környezetbarát beltéri falfesték a Caparol Sensitív. Ideális az egészséges otthon megteremtéséhez, mert alkalmazásával semmilyen károsanyaggal nem terheljük a beltéri levegőt. Allergiásoknak javasolt, a allergiások számára alkalmas tanúsítvánnyal RW TÜV Essen rendelkezik! A szokványos lakó- és dolgozó helyiségek valamennyi új és felújított felületére alkalmas. Kiemelten ajánlott a hálószobákban való alkalmazása.
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Az egészséges padlószőnyeg
Az Inku Refresh nem csupán a modern esztétikai, komfortbeli és technikai követelményeknek...
Egyedi kandalló
Kandalló saját kezű megépítésével koronázta meg a lakásfelújítás Smid Attila Budapesten....
Székek szuperhősöknek
A tanulás is jobban megy, ha a gyerek tudja, hogy szuperképessége van hozzá. Ajándékozzunk...
Kétszínű dekortál
Nagyon tetszettek édesanyjának a hasonló, egyetlen lemezből kivágott tálak, ezért...
Wellnes az otthonunkban
A pihenés és regenerálódás nagyon fontos a mindennapjainkban....
Új penész és mohairtó
A penészesedés oka gyakran megszüntethetetlen, vagy akkora költséggel járna, hogy...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION