Az év színe nyugalmat hoz otthonunkba


A 2018-as év Dulux színe a Meghitt fészek elnevezésű szelíden lágy barnásrózsaszín árnyalat.

A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 15. éve dolgozza ki – a legkiválóbb szakemberekből álló nemzetközi dizájner- és színszakértő csapat segítségével – az adott évre jellemző új színpalettákat, trendeket és jelöli ki az év színét.

Az életünk azon szakaszaiban, amikor bizonytalanabbnak érezzük a külvilágot nagy szükségünk van arra, hogy legalább az otthonukkal kapcsolatos döntésekben teljesen magabiztosak lehessünk.

A Dulux Év Színe 2018 színpalettái ezt az alapvető gondolatiságot szem előtt tartva születettek. Minden színcsoport olyan színkombinációk gyűjteménye, amelyek könnyen kezelhetők, és amelyekben a színek harmonikusan „folynak át” egyik árnyalatból a másikba. A 2018-as év színe mind a négy színcsoport jellegzetességét magán hordozza, és nagyszerűen kifejezi a természetes fa melegségét.

Ez kell nekünk

Elérkezett az idő, hogy tartsunk egy kis szünetet felgyorsult életvitelünkben, lépjünk egy lépést hátra. Otthonunknak olyan helynek kell lennie, ahonnan ki tudjuk zárni a külvilág zajait, ahol fejleszthetjük belső értékeinket és feltöltődhetünk. Amire szükségünk van, az nem más, mint egy barátságos otthon - a szentélyünk, melyben örömet lelünk.

Amikor becsukjuk az ajtót és magunk mögött hagyjuk a világ zaját, egy olyan térbe kerülünk, amely kizárólag a miénk. Oda, ahová szeretetteink és kedvenc dolgaink illenek – itt teszünk szert új energiákra.

Tereket hozunk létre a könnyedségnek, a biztonságnak és a megnyugvásnak. Szebben álmodunk és mélyebbeket lélegzünk.

Ez a barátságos otthon.

Színpaletták

A korábbi évekhez hasonlóan az AkzoNobel szakemberei a 2018-as év színét is több különböző palettán keresztül mutatják be, melyek mindegyike tartalmazza a Meghitt Fészek színt. A bemutatott paletták (Meghitt otthon, Kényeztető otthon, Hívogató otthon, Életteli otthon) jól érzékeltetik, hogy miként lehetséges más és más hangulatot, stílust létrehozni egy lakótéren belül úgy, hogy ugyanazt a színt különféle harmonizáló színcsoportokkal használjuk együtt.

Nemzetközi, független szakértelem

AkzoNobel Globális Esztétikai Központja minden évben összehív egy, a dizájn legkülönbözőbb területeiről érkező nemzetközi szakértőkből és trendfigyelőkből álló csapatot. Együtt vitatják meg, szerintük melyek lesznek a következő év fő globális társadalmi és dizájntrendjei, amelyek a fogyasztók szín- és lakberendezési választásait befolyásolni fogják. Ez a folyamat lehetővé teszi számukra a következő év trendjeinek, és azon belül egy domináns, átívelő hatásnak a megjelölését. Mindezek után az AkzoNobel Globális Esztétikai Központja azonosítja a trendekhez kötődő legfontosabb színeket, amelyekkel a trendek az otthonokban is megvalósíthatók.

Kiegészítő információk és bővebb leírás: dulux.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Plusz szekrénypolcok s. k.
A kis alapterületű lakásban élőknek gyakran gondot okoz a ruhák, kabátok, cipők tárolása....
Szokványos nappali szekrénysor helyett gipszkarton bútor
Nem akartak asztalossal, fából nappali bútort készíttetni Nagy Mártonék Zircen, inkább...
Ládalábú íróasztal
Ha szükséges, egy vérbeli barkácsoló több különleges szempont figyelembevételével...
Pára-para: ügyeljünk ablakainkra a téli hidegben!
Az ablakok párásodása különösen a téli időszakban okoz sokak számára kellemetlenséget....
Hangszerrel bútorozott szoba
A közelmúltban készítette Antal György feleségével, Ágnessel lányai szobabútorát....
Tökéletes csavarrend
Barkácsoló ember lévén rengeteg – és rengetegféle – facsavar, tipli, metrikus csavar,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION