hirdetés



Az év színe nyugalmat hoz otthonunkba

Otthon-bútor

Az év színe nyugalmat hoz otthonunkba

A 2018-as év Dulux színe a Meghitt fészek elnevezésű szelíden lágy barnásrózsaszín árnyalat.

A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 15. éve dolgozza ki – a legkiválóbb szakemberekből álló nemzetközi dizájner- és színszakértő csapat segítségével – az adott évre jellemző új színpalettákat, trendeket és jelöli ki az év színét.

Az életünk azon szakaszaiban, amikor bizonytalanabbnak érezzük a külvilágot nagy szükségünk van arra, hogy legalább az otthonukkal kapcsolatos döntésekben teljesen magabiztosak lehessünk.

A Dulux Év Színe 2018 színpalettái ezt az alapvető gondolatiságot szem előtt tartva születettek. Minden színcsoport olyan színkombinációk gyűjteménye, amelyek könnyen kezelhetők, és amelyekben a színek harmonikusan „folynak át” egyik árnyalatból a másikba. A 2018-as év színe mind a négy színcsoport jellegzetességét magán hordozza, és nagyszerűen kifejezi a természetes fa melegségét.

Ez kell nekünk

Elérkezett az idő, hogy tartsunk egy kis szünetet felgyorsult életvitelünkben, lépjünk egy lépést hátra. Otthonunknak olyan helynek kell lennie, ahonnan ki tudjuk zárni a külvilág zajait, ahol fejleszthetjük belső értékeinket és feltöltődhetünk. Amire szükségünk van, az nem más, mint egy barátságos otthon - a szentélyünk, melyben örömet lelünk.

Amikor becsukjuk az ajtót és magunk mögött hagyjuk a világ zaját, egy olyan térbe kerülünk, amely kizárólag a miénk. Oda, ahová szeretetteink és kedvenc dolgaink illenek – itt teszünk szert új energiákra.

Tereket hozunk létre a könnyedségnek, a biztonságnak és a megnyugvásnak. Szebben álmodunk és mélyebbeket lélegzünk.

Ez a barátságos otthon.

Színpaletták

A korábbi évekhez hasonlóan az AkzoNobel szakemberei a 2018-as év színét is több különböző palettán keresztül mutatják be, melyek mindegyike tartalmazza a Meghitt Fészek színt. A bemutatott paletták (Meghitt otthon, Kényeztető otthon, Hívogató otthon, Életteli otthon) jól érzékeltetik, hogy miként lehetséges más és más hangulatot, stílust létrehozni egy lakótéren belül úgy, hogy ugyanazt a színt különféle harmonizáló színcsoportokkal használjuk együtt.

Nemzetközi, független szakértelem

AkzoNobel Globális Esztétikai Központja minden évben összehív egy, a dizájn legkülönbözőbb területeiről érkező nemzetközi szakértőkből és trendfigyelőkből álló csapatot. Együtt vitatják meg, szerintük melyek lesznek a következő év fő globális társadalmi és dizájntrendjei, amelyek a fogyasztók szín- és lakberendezési választásait befolyásolni fogják. Ez a folyamat lehetővé teszi számukra a következő év trendjeinek, és azon belül egy domináns, átívelő hatásnak a megjelölését. Mindezek után az AkzoNobel Globális Esztétikai Központja azonosítja a trendekhez kötődő legfontosabb színeket, amelyekkel a trendek az otthonokban is megvalósíthatók.

Kiegészítő információk és bővebb leírás: dulux.hu




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Kiderült, mi lesz az év színe 2021-ben
A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel bejelentette, hogy a „Merész Kezdet” elnevezésű árnyalat lesz 2021-ben az év színe.


Gép- és anyagújdonságok
Festés előtt nehéz elképzelni az új színeket a falakon?
Jelenítsük meg őket élőben a telefonunkon!


Otthon-bútor
2017-ben a Denim Drift az év színe
A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 16. éve dolgozza ki az adott évre jellemző új színpalettákat, trendeket és jelöli ki az év színét. A nemzetközi szakemberekből álló dizájner és színszakértő csapat választása idén a Denim Drift elnevezésű kékesszürke árnyalatra esett.


Otthon-bútor
Az év színe 2019.
A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 16. éve dolgozza ki az adott évre jellemző új színpalettákat, trendeket és jelöli ki az év színét. A nemzetközi szakemberekből álló formatervező és színszakértő csapat választása idén a “Fűszeres Nektár” elnevezésű sokoldalú, természetközeli árnyalatra esett.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság