Az év színe nyugalmat hoz otthonunkba


A 2018-as év Dulux színe a Meghitt fészek elnevezésű szelíden lágy barnásrózsaszín árnyalat.

A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel immár 15. éve dolgozza ki – a legkiválóbb szakemberekből álló nemzetközi dizájner- és színszakértő csapat segítségével – az adott évre jellemző új színpalettákat, trendeket és jelöli ki az év színét.

Az életünk azon szakaszaiban, amikor bizonytalanabbnak érezzük a külvilágot nagy szükségünk van arra, hogy legalább az otthonukkal kapcsolatos döntésekben teljesen magabiztosak lehessünk.

A Dulux Év Színe 2018 színpalettái ezt az alapvető gondolatiságot szem előtt tartva születettek. Minden színcsoport olyan színkombinációk gyűjteménye, amelyek könnyen kezelhetők, és amelyekben a színek harmonikusan „folynak át” egyik árnyalatból a másikba. A 2018-as év színe mind a négy színcsoport jellegzetességét magán hordozza, és nagyszerűen kifejezi a természetes fa melegségét.

Ez kell nekünk

Elérkezett az idő, hogy tartsunk egy kis szünetet felgyorsult életvitelünkben, lépjünk egy lépést hátra. Otthonunknak olyan helynek kell lennie, ahonnan ki tudjuk zárni a külvilág zajait, ahol fejleszthetjük belső értékeinket és feltöltődhetünk. Amire szükségünk van, az nem más, mint egy barátságos otthon - a szentélyünk, melyben örömet lelünk.

Amikor becsukjuk az ajtót és magunk mögött hagyjuk a világ zaját, egy olyan térbe kerülünk, amely kizárólag a miénk. Oda, ahová szeretetteink és kedvenc dolgaink illenek – itt teszünk szert új energiákra.

Tereket hozunk létre a könnyedségnek, a biztonságnak és a megnyugvásnak. Szebben álmodunk és mélyebbeket lélegzünk.

Ez a barátságos otthon.

Színpaletták

A korábbi évekhez hasonlóan az AkzoNobel szakemberei a 2018-as év színét is több különböző palettán keresztül mutatják be, melyek mindegyike tartalmazza a Meghitt Fészek színt. A bemutatott paletták (Meghitt otthon, Kényeztető otthon, Hívogató otthon, Életteli otthon) jól érzékeltetik, hogy miként lehetséges más és más hangulatot, stílust létrehozni egy lakótéren belül úgy, hogy ugyanazt a színt különféle harmonizáló színcsoportokkal használjuk együtt.

Nemzetközi, független szakértelem

AkzoNobel Globális Esztétikai Központja minden évben összehív egy, a dizájn legkülönbözőbb területeiről érkező nemzetközi szakértőkből és trendfigyelőkből álló csapatot. Együtt vitatják meg, szerintük melyek lesznek a következő év fő globális társadalmi és dizájntrendjei, amelyek a fogyasztók szín- és lakberendezési választásait befolyásolni fogják. Ez a folyamat lehetővé teszi számukra a következő év trendjeinek, és azon belül egy domináns, átívelő hatásnak a megjelölését. Mindezek után az AkzoNobel Globális Esztétikai Központja azonosítja a trendekhez kötődő legfontosabb színeket, amelyekkel a trendek az otthonokban is megvalósíthatók.

Kiegészítő információk és bővebb leírás: dulux.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Plusz szekrénypolcok s. k.
A kis alapterületű lakásban élőknek gyakran gondot okoz a ruhák, kabátok, cipők tárolása....
Színpompás sziklakert
Amikor azt a szót halljuk, hogy sziklakert, azonnal valami bonyolult szerkezetű,...
Megújult a Hotel Helia Episode Étterme és terasza
Elegáns és letisztult látványvilággal, különleges belsőépítészeti megoldásokkal és...
Kerti hadviselés profiknak
Vakond, darázs, szúnyog, nyest – akinek háza, kertje van, az előbb-utóbb találkozik...
Hangszerrel bútorozott szoba
A közelmúltban készítette Antal György feleségével, Ágnessel lányai szobabútorát....
Tökéletes csavarrend
Barkácsoló ember lévén rengeteg – és rengetegféle – facsavar, tipli, metrikus csavar,...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION