hirdetés



A padlótól a falon át az ablakig

Otthon-bútor

A padlótól a falon át az ablakig

Külföldön is erőteljes terjeszkedésbe kezd a magyar központú Diego franchise-hálózat: mint a cég sajtótájékoztatóján elhangzott, 2020-ig megduplázza szlovákiai és romániai áruházai számát. Itthon pedig a külön-külön kínált padló- és falburkolatok, függönyök mellett idén új, trendi enteriőrökkel hódít, amelyeken ugyanaz a minta köszön vissza a bútorkárpitról, a tapétáról és a függönyökről.

Most, 2017 áprilisában jelenik meg a DIEGO új, tavaszi-nyári katalógusa, amelynek képeit a cég budaörsi laboráruházában kialakított mintaszobákban fotózták, a legújabb trendeknek megfelelően. A DIEGO célja, hogy „magasabbra terjeszkedjen”, a padlótól a falon át az ablakig. Eddig ugyanis főként padlóburkolati áruházként volt ismert, ám a tapéta, a függöny és a karnis termékcsoportok lehetővé teszik lakberendezési áruházként való kategorizálását. Szemelvényekben a trendek:

Pasztell

A visszafogott színek igazán népszerűek most, nemcsak a divatban, hanem a lakberendezésben is.

A színek, mint tudjuk, különböző élettani hatással vannak ránk: az élénk, erőteljes színek serkentenek, élénkítenek, míg a pasztell- és a földszínek nyugtató hatással bírnak.

A pasztellszínek, mint a babakék, púderrózsaszín, mentazöld, pasztellsárga amellett, hogy divatosak, nagyon jó választásnak bizonyulnak abban az esetben is, ha valaki nem szívesen alkalmaz élénk, erős árnyalatokat otthonában, vagy tart attól, hogy nem jól választja meg ezeket a színeket.

Sokféle stílushoz illeszthetők, és egyszerűen nem lehet tévedni velük!

Geometrikus

Hódítanak a geometrikus mintázatok, divatosak a négyzet-, kör-, téglalapminták, melyeket alkalmazva izgalmas felületekben gyönyörködhetünk, legyen szó akár tapétáról, függönyről vagy szőnyegről.

Világos színekkel kombinálva jó alapot teremthetünk, melyhez egy kiemelt árnyalatot, például – 2017 trendszínét – a lombzöldet használva igazán kellemes, otthonos környezetet hozhatunk létre.

Photoprint

Hihetetlenül látványos falfelületeket hozhatunk létre a fotóhatású tapéták segítségével. A fantáziánk bátran szárnyalhat: vágyhatunk könyvtárszobára, télikertre, dzsungelhangulatra, vagy akár egy virágokkal dekorált falra is, az új tapétákkal mindez könnyedén kivitelezhető.

Tapétát használva könnyedén és gyorsan, akár egy délután alatt létrehozhatunk olyan, az eredeti felületekhez megszólalásig hasonlító burkolatokat, falborításokat (pl. farakás, tégla), melyeket egyébként csak szakember segítségével tudnánk megvalósítani.

Az óriási levelekkel, trópusi mintázatokkal dekorált felületek népszerű lakberendezési trendet követnek. Ha ennek a divatnak szeretnénk hódolni, akkor nemcsak trópusi mintás tapétát, hanem azonos mintázatú bútorszövetet, sötétítőfüggönyt is találhatunk a kínálatban, így a mintázatokat könnyedén összehangolva saját otthonunk dizájnereivé válhatunk!

Csillogás

A csillogó termékek divatja örök! Csillogó szálakkal szőtt szőnyeg, fényes felületű laminált padló, apró glitterekkel dekorált tapéta, bársonyhatású bútorszövet, fényes függönyanyag, csillogó kövekkel díszített karnis – ilyen anyagokkal stílusos enteriőrt teremthet bárki a saját otthonában, ráadásul a fényes felületek optikailag is nagyobbnak láttatják a teret, így használatukkal nemcsak elegáns megjelenést, hanem akár nagyobbnak tűnő teret is kialakíthatunk.

Az enteriőrök sokszínűségét az online térben is megtapasztalhatjuk a Stílusvarázsló használatával, amely a DIEGO weboldaláról elérhető.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gép- és anyagújdonságok
A vinyl trendi!
Előretör a műanyag alapú melegburkolatok új generációja.


Gép- és anyagújdonságok
Diego: úttörőből régióvezető
Úttörőből lett a régió egyik legnagyobb magyar központú franchise hálózata a Diego, amelynek üzletfilozófiája, hogy a vevők is és a vállalkozók is nyerjenek.


Gép- és anyagújdonságok
A századik Diego Magyarországon
A balatonlellei bolt lehet a déli part és Somogy megye nagy részének ellátóközpontja.


Gép- és anyagújdonságok
A télre készít fel a Praktiker
A Praktiker kínálatában beköszöntött a változás: polcain helyet kaptak a különböző szezonális kiegészítők, dekorációs termékek, legyen szó elegáns, praktikus, vagy stílusos darabokról.






Gép- és anyagújdonságok

Új MEWA katalógus





hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság