hirdetés



Fal egyedi üvegtéglákkal

Otthon-bútor

Fal egyedi üvegtéglákkal

Házvásárlás után teljes felújítást végeztek Laczi Róberték Szegeden, és a fürdő, valamint a mellékhelyiség ajtaja feletti falszakaszt „dobták fel” ezzel a saját gyártmányú üvegtégla-kreációval.

1. Nagyon tetszettek nekik az üvegtéglák, de a kapható darabok formája és mérete nem. Így esett a választásuk egyszerű 5 cl-es röviditalos poharakra.

 

2. A poharak belső felét üvegfestékkel festették le, majd Róbert két-két poharat összefordítva Loctite Power Tape szalaggal ragasztott körbe.

 

3. A falban futó vezetékek és a két mellékhelyiségben az ajtók felett elhelyezett lámpák nem könnyítették meg az „üvegtéglák” elhelyezését.

4. Ezért alakítottak ki végül hullámvonalat. A türkizkék szín a „vizesblokkot” is jelképezi. A 10 cm-es ytongfalba megfelelő átmérőjű lyukakat fúrtak...

 

5. ...amelyekbe beragasztották Pattex stukko fix ragasztóval az elkészített poharakat. Ezután már csak körbe kellett javítani a falat, s jöhetett a végső festés.

 

Nappal „csak” hullámvonal mintának látszik az egész....

 

...sötétben azonban teljes pompájában tündököl az ötletes díszítés.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Otthon-bútor
Szerelmet hirdető falipolc készítése
Egy közösségi oldalon levő blogban látott fotó adta az ihletet Sebők Árpádnak és Sebőkné Kálmán Katalinnak (Székesfehérvár) a polc elkészítéséhez – rögtön tudták, hogy kell egy ilyen a hálószobába.


Otthon-bútor
Pinceszigetelés egyszerűen
Elege van abból, hogy pincéje gyakorlatilag használhatatlan az állandó beázás miatt? Nyirkosak, nedvesek a falak, lemállik a vakolat, repedések jelentek meg?


Otthon-bútor
Kamraszekrény kis helyre
Egy negyvenéves lakás kamrájának felújítását oldotta meg frappánsan, sok ötlet – a szó szoros értelmében vett – beépítésével Nichter Róbert Pécsett.


Otthon-bútor
Skandináv ősz - a meghittség kora
Hosszabbodnak az éjszakák, búcsúznak az utolsó napsugarak. Elérkezik a befele fordulás, a csendes esték ideje. Boncz Péter, a Praktiker szakértője bemutatja, milyen újdonságokkal varázsolhatunk melegséget otthonunkba.




Otthon-bútor

Panelelőszoba másként







hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság