CONSTRUMA – az otthonteremtési kiállításcsokor


Április 2-6. között, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban számtalan újdonság, akció, program várja a szakma mellett az építkező, felújító, lakberendezni vágyó nagyközönséget.

construma, otthondesign, reneo, construma kert, 2014, hungexpo, kiállítás, vásár

Az építőipar legjelentősebb hazai kiállítása, a CONSTRUMA és vele egy időben a RENEO Nemzetközi megújuló energia-szakkiállítás, valamint az OTTHONDesign Otthonteremtési szakvásár alkotják 2014-ben a CONSTRUMA kiállítási csokrot.

A kiállítás csokor iránt a kiállítani szándékozó cégek részéről sokkal élénkebb az érdeklődés, mint a tavalyi évben. Több nagy kiállító, gyártó cég, akik az elmúlt években nem állítottak ki, most visszatérnek. Mindez jelzi a tavalyi év sikerét: a megújított koncepció beváltotta a hozzá fűzött reményeket, mind a kiállítók, mind a látogatók pozitív visszajelzése és a mostani érdeklődés alapján.

A CONSTRUMA 2014-ben is komplett építőipari-otthonteremtési kiállítási csokorként kerül megrendezésre, az építőanyagoktól a lakásbelső kialakításig:

CONSTRUMA

- építőipar, építőanyagok

- nyílászárók, kapu, árnyékolástechnika, üvegipar (FRONTÁL)

- tetőfedés, bádogipar (DACH-TECH)

- víz-, hő-, hangszigetelés, homlokzatépítés (INTER-ISOLA)

- kerttervezés, kertépítés (CONSTRUMA KERT)

RENEO

- megújuló energia, alternatív energia

- épületgépészet, fűtés-, hűtés-, légtechnika

- épületautomatizálás, intelligens épület

- településenergetika, épületenergetika

- városfejlesztés, városfenntartás

OTTHONDesign

- hazai és nemzetközi design trendek

- lakberendezés felsőfokon: bútorok, fürdőszoba, konyhatechnológia

RENEO – MEGÚJULÓ ENERGIÁK SZAKKIÁLLÍTÁSA

A CONSTRUMA látogatói évek óta a leginkább a megújuló energiák hasznosítása iránt érdeklődnek. A RENEO kiállítás keretében jelenik meg ez a témakör, felvonultatva a legújabb technológiákat, eszközöket.

A kiállítók nem csak a szakembereknek, hanem a végfelhasználóknak is sok újdonsággal készülnek, tanácsadással, bemutatókkal színesítve a kínálatot.

ÖKO CITY STAND az NFM, a GM, az ÉMI és a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság támogatásával: a szemléletformáló projekt keretében az ÉVOSZ MAKÉSZ összefogásában felépül és a KNX Hungary Épületautomatizálási Egyesület jóvoltából üzemelni fog egy közel 40 négyzetméteres családi ház. Előadó fórum és egy kormányzati tájékoztató sziget is üzemel közvetlenül a ház mellett. Az ÖKO CITY feladata az, hogy megmutassa a látogatóknak, hogy milyen épületgépészeti megoldásokkal, építőanyagokkal, automatizálási rendszerrel lehet egészségesen, biztonságosan, környezetbarát módon és megfizethetően, közel nettó 0 energia-felhasználású épületet építeni, felújítani, üzemeltetni.

A D pavilonban üzemelő kormányzati tájékoztató szigeten az ÉMI, a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és más intézmények szakemberei 5 napon keresztül nyújtanak segítséget a megváltozott támogatási rendszerrel, az új jogszabályokkal és egyéb műszaki előírásokkal kapcsolatban.

A kiállítás ideje alatt ingyenes pályázati és finanszírozással kapcsolatos tanácsadás is lesz a GOODWILL és a GOODWILL ENERGY Kft. közreműködésével.

CONSTRUMA KERT – kerttervezés, kertépítés

A ház elmaradhatatlan része a kert, annak tervezése, ápolása, kialakítása. A CONSTRUMA Kert keretein belül egyrészt remek ötleteket kaphatnak a látogatók a profi kerttervezők, kertépítők versenymunkáiból a MAKEOSZ Kertépítő Verseny és Show keretében, másrészt számos termék közül válogathatnak a kertápoláshoz és dísznövények közül a kertek kialakításához.

A látogatók hétvégén érdekes és hasznos előadásokat is hallhatnak a növényvédelemtől a metszési technikákon át a feng shui alkalmazásáig.

OTTHONDesign – minden ami lakberendezés

A CONSTRUMA csokor stabil részét képezi már harmadik alkalommal a hazai legnagyobb design és lakberendezési szakkiállítás. A konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik a kiállításon, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet: bútorok, szaniterek, jacuzzik, burkolatok, kandallók stb.

Ismét lesz Magyar Design stand, ahol fiatal hazai tervezők mutatkoznak be. A Jövő Konyhája pályázat nyertesei ezúttal maketteken mutatják be a jövő trendjeit. Újdonság lesz az Intelligens Otthon by hg, ahol smarthome eszközökkel és design bútorokkal ismerkedhetnek a látogatók.

Elmaradhatatlan része a kiállításnak az ingyenes lakberendezési tanácsadás, látogatóink a kiállítás néhány kiemelt pontján rapid-randi szerűen találkozhatnak lakberendezőkkel, akik szakértő segítséget nyújtanak a lakásbelső kialakításához.

A kiállítási csokor nyitva tartása:

Április 2-6. 9.00-18.00

Nagyközönség napok: április 5-6.   9.00-18.00 (vasárnap 17.00 óráig)

Bővebb információ a kiállításokról: www.construma.hu, www.reneo.hu, www.otthon-design.hu

(SZPONZORÁLT CIKK)

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kertészeti kiállítás és vásár
Szeptember 23-25. között, a Syma csarnokban lesz látható...
Mekkmestermunka
MekkmestermunkaKedves Hajnalka! Menteném a menthetőt, ami a burkoló "mester" keze...
Székek szuperhősöknek
A tanulás is jobban megy, ha a gyerek tudja, hogy szuperképessége van hozzá. Ajándékozzunk...
Az IKEA 20 éve
Az idei Design Hét Budapest egyik kiemelt eseménye, az „IKEA...
Megjelent a 2014 januári ÖM
Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: tárolók a lépcső alatt, hangulatos...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION