CONSTRUMA – az otthonteremtési kiállításcsokor


Április 2-6. között, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban számtalan újdonság, akció, program várja a szakma mellett az építkező, felújító, lakberendezni vágyó nagyközönséget.

construma, otthondesign, reneo, construma kert, 2014, hungexpo, kiállítás, vásár

Az építőipar legjelentősebb hazai kiállítása, a CONSTRUMA és vele egy időben a RENEO Nemzetközi megújuló energia-szakkiállítás, valamint az OTTHONDesign Otthonteremtési szakvásár alkotják 2014-ben a CONSTRUMA kiállítási csokrot.

A kiállítás csokor iránt a kiállítani szándékozó cégek részéről sokkal élénkebb az érdeklődés, mint a tavalyi évben. Több nagy kiállító, gyártó cég, akik az elmúlt években nem állítottak ki, most visszatérnek. Mindez jelzi a tavalyi év sikerét: a megújított koncepció beváltotta a hozzá fűzött reményeket, mind a kiállítók, mind a látogatók pozitív visszajelzése és a mostani érdeklődés alapján.

A CONSTRUMA 2014-ben is komplett építőipari-otthonteremtési kiállítási csokorként kerül megrendezésre, az építőanyagoktól a lakásbelső kialakításig:

CONSTRUMA

- építőipar, építőanyagok

- nyílászárók, kapu, árnyékolástechnika, üvegipar (FRONTÁL)

- tetőfedés, bádogipar (DACH-TECH)

- víz-, hő-, hangszigetelés, homlokzatépítés (INTER-ISOLA)

- kerttervezés, kertépítés (CONSTRUMA KERT)

RENEO

- megújuló energia, alternatív energia

- épületgépészet, fűtés-, hűtés-, légtechnika

- épületautomatizálás, intelligens épület

- településenergetika, épületenergetika

- városfejlesztés, városfenntartás

OTTHONDesign

- hazai és nemzetközi design trendek

- lakberendezés felsőfokon: bútorok, fürdőszoba, konyhatechnológia

RENEO – MEGÚJULÓ ENERGIÁK SZAKKIÁLLÍTÁSA

A CONSTRUMA látogatói évek óta a leginkább a megújuló energiák hasznosítása iránt érdeklődnek. A RENEO kiállítás keretében jelenik meg ez a témakör, felvonultatva a legújabb technológiákat, eszközöket.

A kiállítók nem csak a szakembereknek, hanem a végfelhasználóknak is sok újdonsággal készülnek, tanácsadással, bemutatókkal színesítve a kínálatot.

ÖKO CITY STAND az NFM, a GM, az ÉMI és a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság támogatásával: a szemléletformáló projekt keretében az ÉVOSZ MAKÉSZ összefogásában felépül és a KNX Hungary Épületautomatizálási Egyesület jóvoltából üzemelni fog egy közel 40 négyzetméteres családi ház. Előadó fórum és egy kormányzati tájékoztató sziget is üzemel közvetlenül a ház mellett. Az ÖKO CITY feladata az, hogy megmutassa a látogatóknak, hogy milyen épületgépészeti megoldásokkal, építőanyagokkal, automatizálási rendszerrel lehet egészségesen, biztonságosan, környezetbarát módon és megfizethetően, közel nettó 0 energia-felhasználású épületet építeni, felújítani, üzemeltetni.

A D pavilonban üzemelő kormányzati tájékoztató szigeten az ÉMI, a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és más intézmények szakemberei 5 napon keresztül nyújtanak segítséget a megváltozott támogatási rendszerrel, az új jogszabályokkal és egyéb műszaki előírásokkal kapcsolatban.

A kiállítás ideje alatt ingyenes pályázati és finanszírozással kapcsolatos tanácsadás is lesz a GOODWILL és a GOODWILL ENERGY Kft. közreműködésével.

CONSTRUMA KERT – kerttervezés, kertépítés

A ház elmaradhatatlan része a kert, annak tervezése, ápolása, kialakítása. A CONSTRUMA Kert keretein belül egyrészt remek ötleteket kaphatnak a látogatók a profi kerttervezők, kertépítők versenymunkáiból a MAKEOSZ Kertépítő Verseny és Show keretében, másrészt számos termék közül válogathatnak a kertápoláshoz és dísznövények közül a kertek kialakításához.

A látogatók hétvégén érdekes és hasznos előadásokat is hallhatnak a növényvédelemtől a metszési technikákon át a feng shui alkalmazásáig.

OTTHONDesign – minden ami lakberendezés

A CONSTRUMA csokor stabil részét képezi már harmadik alkalommal a hazai legnagyobb design és lakberendezési szakkiállítás. A konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik a kiállításon, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet: bútorok, szaniterek, jacuzzik, burkolatok, kandallók stb.

Ismét lesz Magyar Design stand, ahol fiatal hazai tervezők mutatkoznak be. A Jövő Konyhája pályázat nyertesei ezúttal maketteken mutatják be a jövő trendjeit. Újdonság lesz az Intelligens Otthon by hg, ahol smarthome eszközökkel és design bútorokkal ismerkedhetnek a látogatók.

Elmaradhatatlan része a kiállításnak az ingyenes lakberendezési tanácsadás, látogatóink a kiállítás néhány kiemelt pontján rapid-randi szerűen találkozhatnak lakberendezőkkel, akik szakértő segítséget nyújtanak a lakásbelső kialakításához.

A kiállítási csokor nyitva tartása:

Április 2-6. 9.00-18.00

Nagyközönség napok: április 5-6.   9.00-18.00 (vasárnap 17.00 óráig)

Bővebb információ a kiállításokról: www.construma.hu, www.reneo.hu, www.otthon-design.hu

(SZPONZORÁLT CIKK)

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kertészeti kiállítás és vásár
Szeptember 23-25. között, a Syma csarnokban lesz látható...
Mekkmestermunka
MekkmestermunkaKedves Hajnalka! Menteném a menthetőt, ami a burkoló "mester" keze...
Mediterrán madáritató tőzegbetonból
Hosszan gondolkodtak a kertjük központi helyén üresen árválkodó terület kihasználásáról...
Így cseréljünk kerti lépcsőt
Minden falépcső esetében eljön az idő, amikor már nem érdemes újra lefesteni, mert...
Az IKEA 20 éve
Az idei Design Hét Budapest egyik kiemelt eseménye, az „IKEA...
Megjelent a 2014 januári ÖM
Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: tárolók a lépcső alatt, hangulatos...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION