Virágos pad


Pad és virágágyás, akár így is nevezhetnénk ezt a remek kerti bútort, amely többfunkciós, így kertünkben egyszerre két szerepet is betölt. Amellett, hogy bele ültethetjük kedvenc virágainkat még kényelmesen meg is pihenhetünk rajta. A megépítése sem túl bonyolult, egyszerűen kivitelezhető extra megoldás.

Mire is van hozzá szükségünk?

Remek ötlet például, ha otthoni anyagokból szeretnénk megoldani a megépítését a fennmaradó, felesleges lambéria felhasználása. Az anyagok nagyobb részét természetesen méretre kell vágatnunk, ugyanis nem mindenkinek van otthon ipari szerszáma, a virágtartó kaspó rész lábait pedig kézi gépekkel igen nehézkes lesz kifaragni.
 
Képünkön nem látszanak a méretek, hiszen ezek tetszés szerint alakíthatóak és változtathatóak. Azért megosztjuk Önökkel, hogy a cikkben szereplő kerti bútordarab 500 mm magas és 2000 mm széles, teljességében. A mélysége is 500 mm, így a legegyszerűbb megcsinálnunk a szekrényt.
 
A szerelés során néhány jó ötletet igyekszünk adni, így ilyen például a képen látható megoldás is. Ezt megoldhatjuk például gumipókkal is.
(fotó: selbst.de)
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION