hirdetés



Kerti grillező bontott téglából

Kert-balkon

Kerti grillező bontott téglából

A nyár alighanem legnépszerűbb kerti tereptárgyai a különböző kültéri sütögetők, grillezők, kemencék. Juhász Tamás gyulai olvasónk ezt a bontott téglából alkotott változatot készítette el.

Aki hasonló építésén töri a fejét, annak érdemes szemügyre vennie a masszív alkotmány legnagyobb előnyét: négy nagy, csempézett felület is rendelkezésre áll az alapanyag, a konyhai felszerelés, a fűszer és a kész étel tárolására, illetve az előkészítést is végezhetjük rajtuk.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert-balkon
Kerti bútor – maradék fából
Maradék fából készítette ezt a kerti kiülőt láncfűrész és flex segítségével Waisz Gizella Kornélia Erdőkertesen.


csináld magad
Kültéri felújítási munkák tavasszal: így vágj bele
A záporok, a tűző napsütés mind-mind károsíthatják a kültéri bútorok, kerítések felületét, ezért érdemes még tavasszal átvizsgálnunk minden darabot, és ha szükséges, akár magunk is felfrissíthetjük védelmi rendszerüket, vagyis a fedőrétegként alkalmazott lazúr- vagy zománcréteget.


Kert-balkon
Építsünk medencét!
Az egész család számára felfrissülést jelent a medencében való lubickolás, főleg ha azt magunk alkottuk meg. A fürdőzés persze csak akkor jó, ha a medence vize egészséges, áttetsző. Cikkünkben a készítést és a gondozást egyaránt bemutatjuk.


Gyerkőc
Csodás babaház a kertben
Katona Róbert lánya, Szonja születése óta imád babázni, babaházakkal játszani, rendezgetni. Minden álma az volt, hogy akkora babaháza legyen, amibe ő is be tud menni babáival.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság