hirdetés



A legegyszerűbb kerti zuhany

Kert-balkon

A legegyszerűbb kerti zuhany

Kánikulában minden hűsítő ötlet aranyat ér. Hát még ha gyors megoldást hoz! Márpedig nincs egyszerűbb Huszanyik Éva kerti zuhanyzójánál, ráadásul a hozzávalók is szinte biztosan megtalálhatók minden ház kamrájában, és majdnem annyi idő alatt készül el, amennyi idő alatt az alábbi írást elolvassuk.

Anyagszükséglet

- 2 db 140 cm hosszú léc

- 2 db 100-as szög

- 1 db szemes facsavar

- 1 db sátorcölöp

- 1 db 5.0×60 mm-es hatlapfejű csavar, alátét és anya

- 1 db kb. 4 m hosszú spárga

- 1 db kerti locsolócső, locsolófejjel

Így készítsük el

1. Mindkét lécet fúrjuk át felső végüktől 15 cm-re, rögzítsük őket egymáshoz metrikus csavarral és anyával, majd a csavar alatt 1 cm-re fúrjuk elő a lécet, a lyukba tekerjünk be szemes facsavart. A műanyag spárgát kössük oda a szemescsavarhoz. A spárga másik végére kössünk hurkokat.

 

2. A lécek föld felőli végeire üssük be a szögeket és vágjuk le a szögek fejét vasfűrésszel.

 

3. A használathoz nyissuk ki „A” betű alakban a léceket, a szögeket szúrjuk a földbe, a spárga végén levő hurkot a sátorcölöppel úgy rögzítsük a földhöz, hogy az „A” alakzat előrefelé dőljön és a földdel 70-75 fokos szöget zárjon be. A tetején lévő X-be tegyük a locsolócsövet. Így kiváló statikájú szerkezetet kaptunk. Hűsítő zuhanyozást!




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Kettő az egyben: kerti asztal italhűtővel és tűzrakóhellyel
Készíts egy olyan kerti asztalt, amely akár mini tűzrakóhelyként, illetve italhűtőként is funkcionálhat.


Kert-balkon
Kerti virágtartó raklapból
Sokak számára rendelkezésre álló, viszonylag olcsó alapanyagból készített többféle méretű virágtartót a kertbe Rajna János.


csináld magad
Fedett sütögetők saját kezűleg
Egy fedett sütögető minden családi háznál jól jön: nyáron a szabadban, kellemes körülmények között láthatjuk vendégül barátainkat, rokonainkat. Sütögetés közben beszélgethetünk, iszogathatunk, a tető pedig akár a hirtelen érkező, rövid záporoktól is megvédhet bennünket. Íme négy saját kezűleg épített verzió!


csináld magad
Deszkakerítés másképp
Ismerősöknek készítette Teleki Tibor ezt a kerítést, azzal a gondolattal, hogy megmutatja: egy szép kert a kerítésnél kezdődik. A végeredmény őt igazolja.

hirdetés






Gép- és anyagújdonságok

Utak és tévutak a tökéletes kerthez



hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság