hirdetés



Ért a növények nyelvén? Hallgasson a kertjére!

Kert-balkon

Ért a növények nyelvén? Hallgasson a kertjére!

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha a növények egyszerűen elmondanák nekünk, hogy mire van éppen szükségük! Így azonban nincs más választásunk, mint a jelekből olvasni – nekünk kell megtanulni azt a nyelvet, amelyen a növények kommunikálnak. 

Persze, már az is sokat segít, ha a legáltalánosabb „üzeneteket” megértjük. A petyhüdt, sárguló, foltos, lehulló levelek arra utalnak, hogy kertünk éhezik – emiatt a növényeink nem tudják magukat teljes szépségükben megmutatni. Ideje őket jóllakatni! Optimális tápanyagforrás minden zöldség, gyümölcs, virág és dísznövény számára az univerzális, prémium minőségű Wuxal® Super, az első lombtrágya, amely az alapvető tápelemeken kívül hatásfokozó és környezetkímélő adalékanyagokat is tartalmaz.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

A Wuxal® Super képes enyhíteni a kedvezőtlen időjárás (például a szárazság) okozta stresszt, amely hátráltathatná a tápanyagok felvételét és a növényen belüli szállítását. A felvett tápanyagok minél jobb hasznosulását a Wuxal bioaktív segédanyagai is segítik. A Wuxal® Super minden öntöző- és permetező berendezéssel kijuttatható, használata nem hagy foltot a növényen, és növényvédő szerekkel kombináltan is alkalmazható.

A növények tudják, hogy mit szeretnének – és ezt el is mondják annak, aki igazán figyel rájuk. Hallgasson a kertjére, és válassza a Wuxal® Supert!

Bővebb információ: www.szepzold.hu/wuxal

 




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Ötletek
Egyedi bögretartó
16 különböző bögre gyűlt össze az idők során Héja Tamás és barátnője otthonában Besenyszögön. Mivel állítva egy egész polcot elfoglaltak, Tamás bögretartót készített, nem is akármilyet.


Otthon-bútor
Üvegpolc egyszerűen
Az üvegpolcról az a vélemény járja, hogy szép-szép, de azért mégse otthoni barkácsolás tárgya, ráadásul igen drága. Nos, mint cikkünkből kiderül, mégis szert tehetünk rá. Méghozzá úgy, hogy az üveg méretre szabásával és lecsiszolásával nem kell nekünk bíbelődnünk, hisz némi utánajárással (amit ezúttal is átvállaltunk) találhatunk olcsó lelőhelyet, a szerkezet elkészítése pedig igazán gyerekjáték.


Kert-balkon
Variálható elemes kerítés
Van, aki úgy gondolja, a kerítés elzár a világtól, ezért nincs rá szükség, más szerint viszont pont az a jó benne, hogy kirekeszti a külvilágot. Építése azonban nem ?kívánságműsor?, egyes lakóövezetekben kötelez?vé is tehetik. De akármiért vágunk bele, érdemes körülnézni a kínálatban. Mi most egy sokoldalú rendszert mutatunk be, amelyet a család férfi tagjai vagy a barátok segítségével magunk is megépíthetünk.


Otthon-bútor
Láthatatlan szerelőajtók
Sok lakásban előfordult már, hogy a rosszul bekötött lefolyó miatt az egész kádat ki kellett bontani. Pedig van egyszerűbb megoldás is: pattintós vagy mágneskapcsokkal megoldhatjuk a burkolatok mögötti szerelvények ellenőrzését, a mosógépek és a fürdőkád bekötéseinek vizsgálatát, a rejtett vízóra leolvasását.

hirdetés








Otthon-bútor

Egy bútor új élete

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság