hirdetés



Mini kertgazdaság

Kert-balkon

Mini kertgazdaság

Szeretjük a növényeket, de nincs hatalmas birtokunk, kertünk? Itt a megoldás. Készítsünk kisméretű, mini fóliasátrat otthonunkba. Ötletes, egyszerű, kényelmes és kis helyen is elfér.
Elkészítése egyszerű, egy kis barkácsolást kíván, de rövid időn belül elkészíthetjük. Alapként használhatunk egy rekeszt, amely lehet fából, műanyagból vagy bármi másból (bár a képen műanyag van, mi a fából készült rekeszt ajánlanánk, ezzel is követve természetbarát, környezettudatos életmódunkat).
 






A tetőszerkezet esetünkben kerítés-drótháló, de ez is lehet más anyagból. Vágjuk vagy vágassuk méretre, saját ízlésünk szerint, illetve rekeszünk méretei alapján. Ezután már csak a fóliát kell elhelyeznünk rajta, amit nem is kell rögzítenünk, hiszen a végein visszahajtjuk, az önmagát is megtartja. Ha beszereztünk minden alapanyagot, akkor 10-20 perces munkával el is készülhet otthoni mini fóliasátrunk.



hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Szenzációs trükkök otthoni kertészkedéshez
Szeretsz otthon kertészkedni? Nincs kerted, de nagyon szereted a szobanövényeket? Cikkünkben most mutatunk néhány zseniális trükköt, amely a virágaidnak is tetszeni fog.


Kert-balkon
Fóliasátrat építeni egyszerű!
Egyre több kertben tűnik fel fóliasátor, amely mára az üvegházak költséghatékony alternatívája lett. Ráadásul nem csak a piacra termelhetünk benne zöldséget, gyümölcsöt: az otthoni étkezőasztalra is jól jön, ami megterem a fólia alatt. Lássuk, hogyan építhetjük meg saját magunk.


csináld magad
Öt barkácsötlet ültetéshez: a fóliasátortól a magaságyásig
Lassan ideje megtervezni tavaszi kerti teendőinket. Jól jönne a palántáknak egy fóliasátor? Esetleg egy mutatós fűszerkert építésén gondolkodsz? Gyere és inspirálódj velünk a következő ötletekből!


csináld magad
Ültess avokádót: így lesz belőle szobanövény
Avokádót nevelni otthon? Nem, egyáltalán nem őrültség. Ha elültetjük a magját, csodaszép szobanövény válhat belőle.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság