hirdetés



Pompás virágok, lágy pasztellek és igéző geometria

csináld magad

Pompás virágok, lágy pasztellek és igéző geometria

Megérkezett a Designers Guild 2019 őszi-téli kollekciója, a Le Poéme de Fleurs.

 

A XIX. század utolsó évtizedeiben különleges mozgalom bontakozott ki Angliában: a korszak számos kreatív elméje fogott össze azért, hogy egy új, különleges stílust hozzon létre. Az Aesthetic Movement egyaránt szemben állt a komor, merev viktoriánus stílussal, de a születőfélben lévő, ipari esztétikával is, és olyan termékeket népszerűsített, melyek minden részlete művészien kidolgozott. Ez a korszak, ez a burjánzó dekorativitás ihlette a Designers Guild legújabb, 2019 őszi-téli kollekcióját.

A Le Poéme de Fleurs kollekciót festett virágok, geometrikus mintarendszerek, a Távol-Keletet idéző, egzotikus színpárosítások és finom hímzések teszik különösen izgalmassá és sokrétűvé. Sötétlila és kakaóbarna árnyalatait élénk, vibráló színfoltok egészítik ki, kombinálva a klasszikus eleganciát friss, üde, modern elemekkel. Nyomott és szövött textiljeit hímzett részletek teszik elragadóvá, tapétái között pedig lenyűgöző jeleneteikkel egész falfelületeket beborító modellek is megtalálhatók.

 

A kollekció, mely ezúttal is több tucat új modellből és azok számos színvariációjából áll, a textileken és tapétákon kívül díszpárnákat, takarókat és más kiegészítőket is tartalmaz, sőt: a Designers Guild márka idén új könyvvel is meglepi hűséges rajongóit. A Tricia Guild: In My View a márka alapítójának lélegzetelállító, olaszországi nyaralójába enged betekintést, több száz fotón keresztül.

 

A Le Poéme de Fleurs kollekció már elérhető a Hephaistosban illetve viszonteladóinál. 




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Húsvéti tojások faszeletekből
Jön a húsvét, itt az ideje, hogy közösen alkossatok a gyerkőcökkel! Ezúttal egy egyszerű projektet mutatunk.


csináld magad
Pihenés a szabad ég alatt: változatok kiülőre
A hosszú téli hónapok után egyre inkább vágyunk arra, hogy a szabadban tartózkodhassunk. De hogyan oldjuk meg, hogy a legkevesebb kompromisszummal a legkényelmesebb kiülőt hozzuk létre? Nos, mutatunk néhány érdekes példát.


csináld magad
Hinta készítése a teraszra egyszerűen
Tedd még élvezetesebbé a teraszon töltött időt egy hintával! Vastag párnával kényelmesen tudsz rajta pihenni, olvasni. Egy egyszerűen elkészíthető verziót mutatunk.


Ötletek
Duplán hasznosul a meleg
Lehet még idén is hideg, akkor jöhet jól ez az ötlet. Egyszerűen és gazdaságosan fűti be fürdőszobáját Ajkay Imre Szombathelyen, rásegítve a meglévő, pazarló villanyfűtésre.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság