hirdetés



Megjelent az Augusztusi Ötlet Mozaik!

csináld magad

Megjelent az Augusztusi Ötlet Mozaik!

Egész csokorra való kinti témával járulunk hozzá a szabad levegőn végzett munka, a kertben eltöltött pihenés örömeihez. 

 

Mutatunk változatokat sütögetőkre, raklapokból napozóágyat és kisházat építünk. Teszteltük melyik fűnyíró a legjobb, bemutatunk újdonságokat és kertészkedünk. Lapozd fel a szuper nyári ötletekért a magazint és barkácsolj velünk! Még pár napig jelentkezhetsz az Építési Bajnokságra is! Nehogy lemaradj!

 




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Három barkácsötlet nyuszigazdiknak
Ha szeretsz barkácsolni és háziállatokat is tartasz, akár te is készíthetsz számunkra kényelmes és praktikus kiegészítőket. Nyuszinak például jól jön egy nagyobb ól vagy házikó. Íme három ötlet!


Szerszám-anyag
Lakásfestés egyedül
Számos élethelyzetben érezheted úgy, hogy egyedül kell megoldanod a hétköznapi problémákat, ha éppen nincs akire rábízd a tennivalókat. Itt az ideje, hogy fejben átállj, és élvezd az önállóság lehetőségét. 


Otthon-bútor
Ikerpolc a konyhában
A háziasszonyok folyton szembesülnek azzal, hogy nincs elegendő rakodóhely a konyhában. Ezekkel a praktikus, könnyen elkészíthető polcocskákkal növelhetjük a tárolók számát.


Kert-balkon
Sövénynyírás ? Formabontó sövények
Az őszi időszak kiváló a sövényültetésre és a sövény formára nyírására. Új formát elsősorban a fiatal sövényeken érdemes kialakítani, hiszen azoknak még az alsó gallyaikon is bőséges a levélzet.











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság