Keresés: szék


Kert-balkon
Asztal és szék boroshordóból
Az ember nem szereti kidobni a régi, de jó anyagból készített tárgyakat, hanem elgondolkozik, mire használhatná őket. Az ötletelésből néha meglepően szép dolgok sülnek ki. Ifjú Péter például régi boroshordóból készített asztalt és székeket Felcsúton.
Otthon-bútor
Stílusos polc a cipőknek
A családi házban örök probléma a cipők tárolása. Csernák Jenő Dabason elegánsan oldotta meg a dolgot: az előszobafal elé egy stílusban hozzá illő cipőszekrény került.Ötletek
Szekrény a nyúlholmiknak
A nyúl kedves állat, de tartására föl kell készülni. Olvasónk ötletes tárolószekrényt készített a nyúlketrec alá.
Ötletek
Étkezősarok készítése s. k.
Komplett étkezősarkot épített Deák Ferenc édesanyja ócsai konyhájába.
Ötletek
Létraszék készítése
A létraszék sima székként funkcionál, de ha gyorsan el kell érni valamit a magasban, egy pillanat alatt létra lesz belőle.


Ötletek
Hűvösre a kozmetikumokkal!
A nyári hőség akár harmadára is csökkentheti a kozmetikumok élettartamát. Megsárgult testápoló, illatát vesztett parfüm, megolvadt rúzs: mindezek azonban elkerülhetők egy egyszerű trükkel.
Otthon-bútor
Tűsarkú cipőszekrény
Az előszobában (is) rendnek kell lenni. De a legtöbben ott tartják a cipőket is – és ez a két dolog ellentétes egymással. Bár nem kell annak lennie.
Otthon-bútor
Tetőtéri szekrény készítése
Sokáig kihasználhatatlan volt Horváth Anikóék tetőtéri szobájának egyik sarka a tetősík alatt, amíg ki nem találták és meg nem építették a képeken látható beépített szekrényt, amelynek fő erénye a maximális anyagtakarékosság.


Ötletek
Gardróbszoba s. k.
Jórészt bontott anyagokból készítette Gál István Martfűn a család gardróbszobáját.
Ötletek
Szekrénytologatás helyett
Az apró tárgyak szeretnek a földre pottyanni, és olyankor természetesen mindig a legszűkebb sarkokba vagy résekbe bújnak el, ezt mindenki tudja. De a porszívókat is gyártó Zanussi tippjével egyszerűen elő lehet őket varázsolni.
Ötletek
Fűben, fában orvosság
Rend a lelke mindennek – akár különböző csavarokról, akár teákról van szó. Most az utóbbiak rendszerezésére mutatunk be egy megoldást.1 2 3 4 5 6 7 8 9


Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság