Szinte mindenki szeret bográcsozni, grillezni. Nem mindenki szánja rá magát viszont arra, hogy rendes sütő-főzőhelyet alakítson ki a kertjében. Pedig mint a mellékelt példa bizonyítja, ez nem is olyan nehéz, ráadásul ha ügyesen csináljuk, nem is kerül túl sokba.
A nyár és a grillszezon gyakorlatilag átfedi egymást. Mindenki szereti a kertben, lobogó lángok vagy parázs fölött frissen készült ételek ízét, főleg ha a családdal és barátokkal együtt fogyasztja őket. Cikkünkben mutatunk néhány szép és érdekes változatot.
Újra itt a nyár, indul a grillszezon. A kertben készített és elfogyasztott ételekben pedig a lángolt felszínükön és füstös ízükön kívül az is jó, hogy tudjuk: az általunk épített sütögetőn, kemencében, bográcsozóban készültek. Aki most készül építeni egyet, annak mutatunk néhány izgalmas variációt.
Hamarosan itt a tavasz, már most érdemes készülni rá! Tedd élvezetesebbé a szabadban töltött időt, építs hangulatos szalonnasütőt, amit körülülhettek a rokonokkal, barátokkal. Íme három szép példa!
Végigfotózta kerti nyársalójának készítését Éliás Attila Pásztón.
Fizessen elő a magazinra!
Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.