Keresés: asztalka


Kert-balkon
Guruló asztalka, tároló és tálca egyben
Kis teraszukra készített olyan kisasztalt Berta-Gurubi Zsuzsanna, ami illik az erkély raklapbútoros stílusához, és jól használható a pihenésre, olvasásra, kávézásra szolgáló teraszon.
Ötletek
Asztal tüzelőnek szánt fahulladékból
Szokatlan anyagokból is születhetnek meglepően szép bútorok.Otthon-bútor
Asztalka készítése ládákból
Egyre divatosabbak a raklapokból készült bútorok; de mellettük fokozatosan teret hódítanak a formatervezők, lakberendezők és barkácsolók közt a gyümölcsös ládákból és boros rekeszekből készített bútorok is.
Otthon-bútor
Kisasztal készítése autógumiból
A használt autógumit nem feltétlenül kell kidobni vagy újrafutóztatni – eredetibb módon is újrahasznosíthatjuk.
Otthon-bútor
Asztalka juharfurnérral
A csík- vagy más mintás ülőgarnitúra mellett nagyon jól mutat egy letisztult vonalú, minimalista asztalka. Ráadásul ? bár ez a kész bútordarabon nem látszik ? igen egyszerű elkészíteni.


Otthon-bútor
Játszóasztalka kicsiknek
Cseperedik a gyerek, és egyre többször veszi birtokba a konyha- vagy étkezőasztalt, alkalmanként a papa íróasztalának sarkát, hogy megmutassa rajztudását, netán gyurmázótehetségét.
Otthon-bútor
Virágtartó, polc, asztalka X-elemekből
Olcsó alapanyagokból könnyen összeszerelhető X-elemekből ? amelyeket különböző variációkban szerelhetünk össze ? modul polcrendszert, asztalkát, virágtartót készíthetünk. A lakás hasznos és dekoratív darabjai lehetnek az X-elemekből épült kiegészítő bútorok.Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.Fizessen elő digitálisan!

ötletmozaik.hu © 2020

minden jog fenntartva
Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság