hirdetés



Multifunkciós asztal

Ötletek

Multifunkciós asztal

A képeken látható szekrény alapvetően tv-állványnak készült, de végül multifunkciós asztalként lelte meg a helyét Gál Józsefék lakásában, Debrecenben.

 

Méreteit tekintve 100x52x40 cm-es, a két oldalon CD és DVD tárolásra is alkalmas 13 cm széles polc került kialakításra, amiben a jobb oldalon a közbenső polcot kivéve most dossziékat tartanak. Maga a szekrény 18 mm-es bútorlapból készült, facsapolással, ragasztva. Csavart vagy más rögzítőt ezen kívül nem tartalmaz. Az élfóliázást is József maga végezte.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Modern tévéállvány hatszög alakú polcokkal
Szükséged van egy új tévéállványra? Ne vegyél újat! Ha ügyesen barkácsolsz, te magad is készíthetsz egyet.


Gép- és anyagújdonságok
Csak a legtisztább színek maradhatnak
Ha tévét vásárolunk, jogosan várjuk el, hogy képernyőjén olyan tisztán köszönjenek vissza a színek, ahogy a természetben is látjuk őket.


Otthon-bútor
Multimédiás szekrény
A modern multimédiás berendezéseknek köszönhetően akár 5-6 egységből is felépülhet otthoni multimédia sarkunk. Ehhez pedig méretes szekrény kell. Íme, a tökéletes választás. Egy napos munkával tökéletesen új, modern bútorral gazdagíthatjuk otthonunkat.


Ötletek
Fúrókar korlátoszlopból
Hasznos kiegészítője a barkácsolóknak az állványos fúrógép. Nagy Nándor (Kecskemét) gépének komoly hiányossága volt eddig, hogy csak egy karral került hozzá és az is igen rövid volt.






Otthon-bútor

Mobil tévéállvány




Gép- és anyagújdonságok

Asztali flex

hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság