Megjelent a 2017. novemberi ÖM


Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: kétféle extra polc, háromféle szokatlan konyhai burkolat, lecsukható asztal szűk térbe, gyorsan felszerelhető, egyszerű előtető.

Extra polcok: tárolnak és díszítenek

Az új lakások új megoldásokat igényelnek. Így van ez az egyre nagyobb képernyős tévékkel, az egyre okosabb háztartási gépekkel – miért volnának éppen a polcok kivétel ez alól? Novemberi számunkban két szokatlan polcfajtát mutatunk be – természetesen készítésük folyamatával együtt.

Három szokatlan burkolat – a konyhafal új ruhája

A konyhai mosogató és munkafelület mögötti falat le kell csempézni, mert csak így lesz vízhatlan és könnyen tisztán tartható. Vagy mégsem? Legújabb lapszámunkban három olyan megoldást is közzéteszünk, amelyek ugyanúgy állják a vizet és pillanatok alatt letörölhetők, mégsem csempéből készülnek.

Munkafelület szűk terekbe: lecsukható asztal

Mi a garázsbeli műhelyben építettük meg, mert esetünkben ott volt a legnagyobb szükség rá, de a konyhában, az étkezőben vagy a gyerekszobában is jól jöhet egy ilyen asztalfelület, amely ha kell, felállítható, ha kell, a fal mellé simul.

Gyorsan, könnyen felszerelhető, egyszerű előtető

Zuhog az eső és tele a kezünk bevásárlótáskákkal, mégis száraz körülmények között tudjuk előkeresni a bejárati ajtó kulcsait? Igen, előtetővel ez lehetséges. Szeptemberi számunkban bemutattuk, hogyan készíthetünk egy komoly, termetes előtetőt a bejárati ajtó fölé. Ezúttal egy kisebb változat felszerelésének néhány könnyű, gyors lépését követjük végig.

LED-es legjobb világítás

Még mindig sokakat elriaszt a LED-ek ára, de az a helyzet, hogy minél előbb váltunk LED-es világításra, annál többet spórolhatunk – és persze annál jobban óvhatjuk környezetünket. Ráadásul a váltás mostanság már jóval olcsóbb, mint néhány éve, ugyanis LED-es fényforrások ára a közelmúltban nagyot csökkent. Novemberi számunkban összegyűjtöttünk minden fontos technikai részletet.

A felsorolt példákon kívül persze még sok egyéb ötlet és tipp várja a novemberi Ötlet Mozaik magazin olvasóit.

Keresse az újságárusoknál!

Újdonság, hogy lapunk már digitális formában is megrendelhető, illetve megvásárolható, azaz letölthető, ehhez kattintson ide.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Üvegmozaikos játékasztal
Az ember által alkalmazott egyik legrégibb díszítő művészet a mozaikolás, amelynek...
Zsóri Hajnalka
LAKBERENDEZŐ
Fadugó a görcs helyére
Kedves Hajnalka! Egy melléképület ajtaját szeretnénk házilag felújítani. A belső...
A NORTENE MOSAIC panellel
az OUTDESIGN az INDESIGN szintjére emelkedik.
Modernizálja áruházait a Praktiker
Újragondolta üzletegységeinek működését a Praktiker: egységesítette áruházai szortimentjét,...
Játékos „barkácsfal”
Nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek felkészítését a barkácsolásra – ráadásul...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION