Megjelent a 2017. februári ÖM


Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: egyedi homlokzat, bútorok titkos rekesszel, melegágy a palántáknak, dolgozósarok a szekrényben, lépcsőjavítás.

Egyedi homlokzat – házfelújítás egyéni ötletek alapján

 

Bármilyen tökéletesen meg van építve és be van vakolva egy ház, az idő megteszi hatását, előbb vagy utóbb fel kell újítani. Képünkön a felújítás utáni állapot látható – Ön gondolná, hogy előtte a homlokzat több helyen repedt volt, a nem megfelelő lábazat és a párkány hibája miatt felázott falról pedig levált a kőporréteg? A felújítás menetét a februári Ötlet Mozaikban követheti végig.

 

Bútorok titkos rekesszel – elrejtik a fontos dolgokat

 

Egy bankban bérelt széf vagy egy otthoni páncélszekrény elég biztonságos, ez nyilvánvaló. Akadnak azonban más lehetőségek is értékeink megfelelő elrejtésére. A februári ÖM-ben két ötletet mutatunk be, amelyeket továbbgondolva mindenki megtalálhatja annak módját, hogyan tárolja betörésbiztos módon fontos iratait, értékeit.

 

Hozzuk előre a konyhakerti idényt – melegágy a palántáknak

 

Az ilyen áttetsző lapokkal fedett, mégis zárt melegház minden egyes napsugár melegét közvetlenül a palántáknak továbbítja, így korai, érzékeny zöldségeink is repülőrajtot vehetnek. Elkészítésének lépéseit a február 1-től standokon levő Ötlet Mozaikban mutatjuk be.

 

Összecsukható otthoni dolgozósarok: iroda a szekrényben

 

Néha egyszerűen muszáj otthon is dolgoznunk, a papírhalmok látványa azonban nem mindig örömteli. Próbáljuk ki ezt a szekrénybe épített irodát, ahol mindent elvégezhetünk, amit kell, s amelyre a munka elvégzése után egyszerűen rácsukhatjuk a szekrényajtót.

 

Nyikorog a lépcső? Szüntessük meg az okokat!

 

A csikorgó, ropogó falépcső nagyon zavaró tud lenni. Nem kell azonban beletörődnünk a zajba, némi munkával ismét hangtalan lehet rajta a járás. A nyikorgásnak természetesen többféle oka is lehet, a februári ÖM-ben mindre mutatunk gyógyírt.

A felsorolt példákon kívül persze még sok egyéb ötlet és tipp várja a februári Ötlet Mozaik magazin olvasóit.

 

Keresse az újságárusoknál!

Újdonság, hogy lapunk már digitális formában is megrendelhető, illetve megvásárolható, azaz letölthető, ehhez kattintson ide.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Üvegmozaikos játékasztal
Az ember által alkalmazott egyik legrégibb díszítő művészet a mozaikolás, amelynek...
Zsóri Hajnalka
LAKBERENDEZŐ
Fadugó a görcs helyére
Kedves Hajnalka! Egy melléképület ajtaját szeretnénk házilag felújítani. A belső...
A falszínek trendjei
Fagylaltszínekkel, a Szalmarózsa stílusos eleganciájával, a különböző árnyalatok...
Megújult az Ötlet Mozaik
A májusi lapszámmal megújul az Ötlet Mozaik. A kreatív férfiaknak szóló magazin arculata...
Játékos „barkácsfal”
Nem lehet elég korán kezdeni a gyerekek felkészítését a barkácsolásra – ráadásul...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION