hirdetés



Szellős fatároló

Ötletek

Szellős fatároló

Egyszerű de robusztus szerkezetű, funkcionális és szép: négy betontuskón nyugvó oszlop tartja a trapézlemez tetőt ezen a jól szellőző fatárolón, amelyet Juhász Tamás ácsolt Gyulán.

Az oszlopok 10×10 centis gerendák. A tetőszerkezethez Tamás 5×10-es pallókat használt, amelyeket átlapolással rögzített az oszlopok felső végéhez. Az építmény két oldalfala merevítésként is szolgál, de egyben a felslihtolt tűzifát is megtámasztja.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
Családi házak külső felújítása saját kezűleg
Idén eljött a házfelújítás ideje? Ez bizony nagy költséggel járhat, egyes munkálatokat azonban saját magunk is elvégezhetünk. Cikkünkben most öt ilyen projektet mutatunk inspirálódásként!


csináld magad
Kuckó a fán: a gyerekek örömére
A gyerekek imádják a saját házikót, ahová elvonulhatnak. Hát még ha a kuckó magaslati! Íme egy szép példa, gondolatébresztőnek mindazok számára, akik tavaszra szeretnének hasonlót építeni.


Gép- és anyagújdonságok
Falfesték, ami fűt
Forradalmasíthatja a lakásfelújítást és -fűtést az a speciális falfesték, amelynek elkészültét őszre várhatjuk.


Szerszám-anyag
Ablakkörkép
A nyílászáró megválasztása évtizedekre szóló döntés. Fontos, hogy harmonikusan illeszkedjen a környezetébe, esztétikus és tartós legyen. Ám a kínálat óriási: vajon melyiket válasszuk, milyen szempontok alapján dönthetünk?











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság