Bicikli a mennyezeten

Ötletek

Bicikli a mennyezeten

Olyan kerti szerszámtárolót épített Kalocsai Csaba Budakalászon, amelyben a kerékpárt is tárolni tudja.

A faház alapterülete 2,3×3,2 m, tehát viszonylag kicsi. A biciklitárolást első körben úgy akarta megoldani, hogy a mennyezetre függeszti, így lent nem foglalt volna helyet. Mivel azonban a tároló alacsony, a kerékpár alja így a válla magasságában volt, ami eléggé zavaró. Ekkor jött az ötlet, hogy a tetősíkkal párhuzamosan helyezze el a drótszamarat.

Ehhez néhány méter hulladék vascsőre, menetes szárra és csavaranyára, 3 db csőbilincsre és festékre volt szükség, amelyekkel elkészítette ezt a két menetes csavarral és anyával „felhajtható”, felhúzható biciklitartót.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Saját kezűleg épített chopper kerékpár
Nem sokan vállalkoznak rá manapság, hogy saját kezűleg építsenek meg egy kerékpárt, hát még egy chopper jellegűt. Muzslay Jenő Szolnokon viszont pontosan ezt tette. Az eredmény bámulatra méltó.


csináld magad
Kisautótároló készítése egyszerű gumiabroncsból
Ha folyton szanaszét hevernek kisfiad autói, és már eleged van abból, hogy rájuk lépsz, készítsd el a következő tárolót!


Szerszám-anyag
Biztonságos biciklitároló készítése
A többség egészen addig kerékpározik, míg nem lesz nagyon csípős a hideg. De a kerékpárokat addig is és azután is tárolni kell valahol – lakásban, melléképületben vagy garázsban. Íme egy ötletes megoldás.


Szerszám-anyag
Biciklizz biztonságosan!
A tavasz beköszöntével ismét előkerülnek a kerékpárok. Mielőtt azonban nyeregbe pattannál, érdemes elvégezni néhány ellenőrzést, amelyekkel megelőzheted a problémákat.
















Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság