hirdetés



Baromfietető tetővel

Ötletek

Baromfietető tetővel

A csirkék pazarlása adta az ötletet Zoppé Ferencnek Óföldeákon, hogy felnyitható tetejű baromfietetőt készítsen.

A fa vályút bontott ablakpárkány-deszkából, facsavarral és szögekkel összeerősítve készítette. Nyitható tetejét 4 mm átmérőjű gömbvasból hegesztette, s előbb rozsdamaróval kente le, majd – a faszerkezettel együtt – be is festette és két U-szöggel fogatta a vályúhoz.

 




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
csináld magad
A legegyszerűbb madáretető: percek alatt elkészül
Nemrég mutattunk néhány ötletet madáretetők elkészítéséhez, most pedig hoztunk egy újabb, igazán egyszerű verziót!


csináld magad
Bőségtál régi teáscsészékből: segítsünk a madaraknak
Kössük össze a kellemest a hasznossal: készítsünk madáretetőt régi, használaton kívül szomorkodó, de gyönyörű teáskészletünk megmaradt csészéiből.


Otthon-bútor
Toldjuk meg a terasztetőt
Az előrehajló sátortető nem tudta kellőképpen védeni a szépen karbantartott családi ház bejáratát, így az folyamatosan ki volt téve az időjárás viszontagságainak. Egy különálló előtető is jól mutat, ám a terasz tetejének a meghosszabbítása ebben az esetben telitalálatnak bizonyult.


Ötletek
Így etessük a madarakat télen
A téli madáretetés az egyik leggyakoribb, és egyben legegyszerűbben végezhető madárvédelmi tevékenység, amely során néhány egyszerű szabályt kell csak betartanunk ahhoz, hogy a madármegfigyelés örömével gazdagodhassunk. Mikor kezdhetjük el az etetést? Milyen eleséget kedvelnek a gyakoribb kertünkbe látogató madárfajok? Miért fontos az itatás? A továbbiakban ezekre a kérdésekre adunk választ!






Gép- és anyagújdonságok

Durva viharban is szilárdan áll a háztető





hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság