hirdetés



Szerszámtartó

Ötletek

Szerszámtartó

Igencsak megunta Takács Dávid, hogy a kerti szerszámok össze-vissza vannak a ház falához támasztva, így készített számukra egy tartószerkezetet.

Egy kis leleményességgel, a sufniban talált szögvasból és nem sok hegesztési tudással valóban sok mindenre képes az ember teremtő képzelete.




hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Szerszám-anyag
Fali tároló
Egy kis ügyességgel és fantáziával élvédő profilból, oszloptartó szeglemezből és alumíniumcsőből is készülhet CD-tartó, vagy más méretben fali irattároló, újságtartó.


Szerszám-anyag
Takarékos fűtés távhővel
A távfűtéses lakásokban régen csak úgy lehetett az átlagosnál kevésbé meleg, ha szellőztetéssel az utcára engedtük a fölösleges meleget. Ma már létezik takarékosabb megoldás is.


csináld magad
Egyedi kulcstárolók az előszobába
Dobd fel az előszobádat egy dekoratív kulcstárolóval! Valami egyedire vágysz? Készítsd el magad! Lesd el a következő kreatív ötletek valamelyikét, garantáltan sikered lesz vele, ha vendégek érkeznek hozzád!


csináld magad
Hasznos DIY kiegészítők barkácsoláshoz
Olykor a barkácsgépek sem tökéletesek, szükség lehet némi kiegészítésre, hogy például munka közben ne billegjen az adott tárgy. Kreatív olvasóink mindenre találnak megoldást: mutatjuk hasznos ötleteiket!











hirdetés





Fizessen elő a magazinra!

Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanáccsal szolgáló színes magazin.





ötletmozaik.hu © 2024

minden jog fenntartva




Hírek csináld magad
Otthon-bútor Kert-balkon Szerszám-anyag Gyerkőc
Gép- és anyagújdonságok Ötletek Építési bajnokság