Mesterember-ajánló a Praktikernél


Új szolgáltatással könnyíti meg vásárlói számára az építkezéssel, felújítással járó szervezési munkát országszerte a Praktiker.

Az áruházakban felállított mesterember-ajánló táblák lehetőséget nyújtanak a helyi szakembereknek szolgáltatásuk bemutatására az asztalosmunkától a generálkivitelezésig.

A Praktiker Magyarország 1998-ban nyitotta meg első áruházát, és azóta a régió lakberendezési és barkácsközpontjává nőtte ki magát, ahol kiemelten fontos a személyes jó kapcsolat a vásárlókkal, csak úgy, mint a visszatérő mesteremberekkel. Az új szolgáltatás indítását a vásárlói igények és visszajelzések hívták létre. Az áruházra jellemző vevőorientált gondolkodás része, hogy a vásárlókat elkísérje a tervezéstől és anyagbeszerzéstől egészen a felújítások megvalósulásáig.

A mesterember-ajánló a kölcsönös bizalmi és jó kapcsolatra épülő offline rendszer, amelynek célja, hogy lerövidítse az utat az áruházba járó vásárlók és helyi szakemberek között – akiket így már csak egy telefonhívás választ el egymástól. Ebben az áruházak munkatársai, az eladók és a pénztárosok is segítenek, felhívva azoknak a vásárlóknak a figyelmét a kihelyezett táblára, akik kérdéseik vagy bevásárlókocsijuk tartalma alapján nagy munkálatok előtt állnak.

A frissen indult szolgáltatást egyes városokban (Szegeden, Szombathelyen, Esztergomban és Vecsésen) a helyi Iparkamara vagy Ipartestület együttműködésével valósul meg, míg a többi Praktiker áruházban az évek óta a Praktikerbe járó mesteremberek adatlapjai kerülnek ki a táblára, személyes ajánlások alapján, vagy mert maguk jelentkeznek.

A Praktiker Magyarország meghatározó barkácsáruház-lánca, közel 1100 embernek ad munkát. 1998-ban nyitotta meg első áruházát, jelenleg 19 üzletegységet működtet idehaza, webshopjában pedig mintegy negyvenezerféle árucikk kapható.

http://www.praktikerwebshop.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Mindentudó barkácsgép
Az egyre újabb barkácsgépek egyre újabb dolgokra képesek. Többnyire azonban egy-két,...
Ha egy kis csendre vágyunk
Kedves Hajnalka, ikerházunk szomszéddal közös falát szeretném utólag hangszigetelni,...
Mesepedagógia oldhatja meg a szakemberhiányt?
Az építő szakmákról készített mesekönyvet a Mapei Kft. A vállalat reméli, ha korán...
Fókuszban a jövő otthona
A CONSTRUMA csokor pavilonjai ismét teltházasak. Ez jó hír az építkezőknek, felújítást,...
Időben szólunk - tippek a takarékos fűtéshez
Szeptemberi számunkból megtudhatjuk: hogyan takarékoskodhatunk a fűtésszámlával,...
Az Ötlet Mozaik májusi számából
Megjelent az Ötlet Mozaik barkácsmagazin májusi lapszáma. Nézzük mit kínál lapunk...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION