Mesterember-ajánló a Praktikernél


Új szolgáltatással könnyíti meg vásárlói számára az építkezéssel, felújítással járó szervezési munkát országszerte a Praktiker.

Az áruházakban felállított mesterember-ajánló táblák lehetőséget nyújtanak a helyi szakembereknek szolgáltatásuk bemutatására az asztalosmunkától a generálkivitelezésig.

A Praktiker Magyarország 1998-ban nyitotta meg első áruházát, és azóta a régió lakberendezési és barkácsközpontjává nőtte ki magát, ahol kiemelten fontos a személyes jó kapcsolat a vásárlókkal, csak úgy, mint a visszatérő mesteremberekkel. Az új szolgáltatás indítását a vásárlói igények és visszajelzések hívták létre. Az áruházra jellemző vevőorientált gondolkodás része, hogy a vásárlókat elkísérje a tervezéstől és anyagbeszerzéstől egészen a felújítások megvalósulásáig.

A mesterember-ajánló a kölcsönös bizalmi és jó kapcsolatra épülő offline rendszer, amelynek célja, hogy lerövidítse az utat az áruházba járó vásárlók és helyi szakemberek között – akiket így már csak egy telefonhívás választ el egymástól. Ebben az áruházak munkatársai, az eladók és a pénztárosok is segítenek, felhívva azoknak a vásárlóknak a figyelmét a kihelyezett táblára, akik kérdéseik vagy bevásárlókocsijuk tartalma alapján nagy munkálatok előtt állnak.

A frissen indult szolgáltatást egyes városokban (Szegeden, Szombathelyen, Esztergomban és Vecsésen) a helyi Iparkamara vagy Ipartestület együttműködésével valósul meg, míg a többi Praktiker áruházban az évek óta a Praktikerbe járó mesteremberek adatlapjai kerülnek ki a táblára, személyes ajánlások alapján, vagy mert maguk jelentkeznek.

A Praktiker Magyarország meghatározó barkácsáruház-lánca, közel 1100 embernek ad munkát. 1998-ban nyitotta meg első áruházát, jelenleg 19 üzletegységet működtet idehaza, webshopjában pedig mintegy negyvenezerféle árucikk kapható.

http://www.praktikerwebshop.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Mindentudó barkácsgép
Az egyre újabb barkácsgépek egyre újabb dolgokra képesek. Többnyire azonban egy-két,...
Ha egy kis csendre vágyunk
Kedves Hajnalka, ikerházunk szomszéddal közös falát szeretném utólag hangszigetelni,...
Cipőtartó szekrény fenyőből
Nagyon kevés hely állt csak rendelkezésre Krizsán Nóráék (Hódmezővásárhely) apró...
Öt plusz egy tipp, ami megkönnyíti a lakásfelújítást
Itt a nyár, az otthonok és nyaralók szépítésének, de nem utolsó sorban a gyerekek...
Időben szólunk - tippek a takarékos fűtéshez
Szeptemberi számunkból megtudhatjuk: hogyan takarékoskodhatunk a fűtésszámlával,...
Az Ötlet Mozaik májusi számából
Megjelent az Ötlet Mozaik barkácsmagazin májusi lapszáma. Nézzük mit kínál lapunk...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION