Megjelent a 2013 augusztusi ÖM


Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: építsünk kerti tavat, kerékpártárolás a lakásban, összkomfortos napernyő, tetőablak beépítése, grillező, bográcsozó, kemence.

Vízi oázis otthon – építsünk kerti tavat!

Mindenki szeret vízparton pihenni, biztosak lehetünk hát benne, hogy egy kisebb tavacska kertünk attrakciója lesz. Kialakítása pedig ma már egyáltalán nem elérhetetlen, hanem viszonylag kis befektetéssel, egyszerűen megvalósítható.

Kis helyen is elfér – kerékpártárolás a lakásban


Egyre többen pattannak két kerékre Magyarországon. Mivel szerkesztőségünk köztudottan elkötelezett a környezettudatos életmód iránt, ezzel a cikkel próbáljuk segíteni mindazokat, akik nem tudják hol tárolni kerékpárjukat, de feltétlenül szeretnének két keréken közlekedni.

Árnyékol és véd a harmattól is – összkomfortos napernyő

A nyári kerti létnek sok elengedhetetlen tartozéka van, de az egyik alapvető közülük az árnyékos hely. Ha nincsenek ősfáink, lugasunk vagy fatetős filagóriánk, készítsünk napernyőt! Az itt látható változat nemcsak szép és könnyen használható, de elkészítése és felszerelése is egyszerű.

Alátét, tábla, tálca, hűtűmágnes: kiegészítők parafából

A parafa szép és kellemes anyag, de igen drága. Mégsem kell mellőznünk otthonunkból, ha hasznosítjuk a már nem használt parafa dugókat.

Tetőablak beépítése lépésről lépésre

A tetőtér beépítése és a tetőtéri ablakok megoldást jelentenek a családi ház bővítésének problémájára. A gyártók a nyílászárók folyamatos tökéletesítésével felnőttek a modern kor követelményeihez. Utánajártunk, mit tud ma egy korszerű, hőszigetelt tetőablak és melyek a szakszerű beépítés feltételei.

Grillező, bográcsozó, kemence

Igen sok olyan ötletet küldtek be olvasóink a múltkori játékunkra, amelyeket kerti kemence, sütögető, bográcsozó megépítése során találtak ki és valósítottak meg. Most ezek közül mutatunk be néhányat.

A felsorolt példákon kívül persze még sok egyéb ötlet és tipp várja az augusztusi Ötlet Mozaik magazin olvasóit.

Keresse az újságárusoknál!

Újdonság, hogy lapunk már digitális formában is megrendelhető, illetve megvásárolható, azaz letölthető, ehhez kattintson ide.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Megjelent a 2013 decemberi ÖM
Néhány tipp, miről írunk barkácsmagazinunkban: építsünk tolóajtós szekrényt és duplamosdós...
Zsóri Hajnalka
LAKBERENDEZŐ
Fadugó a görcs helyére
Kedves Hajnalka! Egy melléképület ajtaját szeretnénk házilag felújítani. A belső...
Mulcsozó fűnyírás
A környezetkímélő kertgondozás? Takarékos gazdálkodás a vízzel, a gyomirtók mellőzése?...
Csomómentes tapétaragasztó
Ha egyszerűen és gyorsan szeretné széppé tenni otthonát,...
Wellness festékcsalád
A Caparol kifejlesztette a wellness festékcsaládot, a festékek új generációját, hogy...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION