Otthondesign Hungexpón


Az OTTHONDesign kiállítással jelentkezik 2012. április 18-22. között a HUNGEXPO. A CONSTRUMA mellé „költöző” vásár a lakásbelső kialakításának teljes arzenálját felsorakoztatja: minden helyet kap a standokon, ami a falakon belül és kívül otthonossá és élhetővé teszi az otthont.

A szervezők valóban a teljességre törekszenek, a rendkívül széles választék keretében egy helyen mindent megtalálhatunk, ami otthonuk kialakításához, átalakításához, felújításához kellhet. Milyen legyen a modern lakás? Mit lehet ebből megvalósítani? Mi az, amivel újjávarázsolható a régi lakótér? Mindezekre – és persze sok egyéb kérdésre – a kiállítás az új berendezések, új technológiai fejlesztések, trendek és jól bevált módszerek, termékek bemutatásával adja meg a választ.

Az OTTHONDesign kiállítás felöleli a lakásbelső kialakításának teljes témakörét, a design legújabb trendjeit, a fürdőszoba, konyha témakörét, burkolatokat, kárpitokat, lakástextilt, szőnyeget, sőt a beépíthető szórakoztató elektronikai eszközöket, háztartási nagygépeket és világítástechnikát is.

Több kiemelkedő és különleges színfoltja is lesz a kiállításnak. A látogatók megismerkedhetnek a jövő konyhájával, amelyet fiatal tehetséges tervezők elképzelései alapján állítanak össze: a legmodernebb design és technológia együttese várja a látogatókat.

Az OTTHON magazin és az OTTHONDesign kiállítás közös lakberendezési pályázatának nyertesei által elképzelt ideális nappali-enteriőr is látható lesz a MAX City áruház jóvoltából.

Hazai designerek mutatják be a legújabb trendeket, segítve ezzel a látogatókat, hogy új elképzelések mentén tudják otthonukat átalakítani. A kiállítók által felvonultatott kínálatból pedig a megvalósítás is megoldható.

Lakberendezők várják azokat a látogatókat, akiknek még nincs konkrét elképzelése, és ingyenes tanácsadással segítik őket a megvalósítható megoldások felvázolásában.

A kertek szerelmesei számára is széles kínálat áll rendelkezésre: az OTTHONDesign szomszédságában kertépítő show várja a látogatókat. A csodás kertek látványán felbuzdulva a látogatók dísznövények széles választékából válogathatnak és vásárolhatnak az idén először a CONSTRUMA kiállításon. Kerttervezési, dísznövényápolási szaktanácsadással is várják a szakemberek az érdeklődőket.

Az április 18-22. között zajló OTTHONDesign a CONSTRUMA kiállítással együtt egyedülálló lehetőség az új otthont tervezőknek, építkezőknek, építtetőknek és felújítóknak a tervezésre és a terveik megvalósításához szükséges beszerzések lebonyolítására.

Bővebb információ, online jegyvásárlás: www.otthon-design.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


A 30 éves CONSTRUMÁN ismét kiállít az idén 20 éves Mapei Kft.
A nemzetközileg is elismert építőipari szakkiállítás...
Mekkmestermunka
MekkmestermunkaKedves Hajnalka! Menteném a menthetőt, ami a burkoló "mester" keze...
Kétszínű dekortál
Nagyon tetszettek édesanyjának a hasonló, egyetlen lemezből kivágott tálak, ezért...
Székek szuperhősöknek
A tanulás is jobban megy, ha a gyerek tudja, hogy szuperképessége van hozzá. Ajándékozzunk...
Építés, építés, építés - Construma 2008
A CONSTRUMA a hazai építőipar csúcsrendezvénye, ahol az ágazat teljes kínálata megtekinthető...
Látogatócsúcs a Construmán
Idén minden eddigit felülmúlt a Construma iránti érdeklődés. A tavalyi évhez képest...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION