Milyen színek legszebbek a házamon?


A neten leginkább alaprajz-, lakberendezési és kerttervezési programokat találunk. Egy építőipari cég új programjával viszont már egy képen láthatjuk, hogy néz ki majd az épület, ha a kedvünkre való cserép-, homlokzat-, nyílászáró-, lábazat- és térburkolat-színeket választjuk.

Azaz a ház külcsínének minden meghatározó elemét megtervezhetjük - méghozzá percek alatt -, és ha nem az igazi, végigpróbálgathatjuk a többi színt és árnyalatot is a Leier új, felhasználóbarát színválasztó programjával; ráadásul nemcsak árnyalatok, hanem textúrák szerint is.

Az egyszerre hasznos és szórakoztató, az alul jelzett linkről elérhető program a Leier teljes termékválasztékát tartalmazza, így közel 230 millió színkombinációt (!) hozhatunk létre a házterveken.

Az öt, egyenként három perspektívából látható típusházon a betoncserép, a homlokzat, a nyílászárók, a lábazat, valamint a térburkolat színét is meghatározhatjuk, ezáltal valóban egyedi stílust adva az épületnek.

Kényelmesen, néhány kattintással, komolyan vagy éppen játékosan, percek alatt megelevenedik, és három perspektívából is láthatóvá válik a „mű”.

A programban nemcsak a Leier teljes termékválasztéka érhető el, de tájékozódást ad az árakról is, továbbá nyomtatáskor kompletten kilistázza a kiválasztott, betervezett termékeket.

Használatához még regisztrálni sem kell, és ugyanazon az oldalon található a szintén nagyon jó, háromdimenziós kerttervező program is. Úgyhogy: álmodozásra, aztán tervezgetésre, végül pedig megvalósításra fel!

A színválasztó program elérhetősége: www.leier.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Szigetelt ház – fűtés negyedáron
Közel háromhavi fűtésköltségének megfelelő összeget, vagyis 40 302 forintot spórolt...
Egyedi kandalló
Kandalló saját kezű megépítésével koronázta meg a lakásfelújítás Smid Attila Budapesten....
Kétszínű dekortál
Nagyon tetszettek édesanyjának a hasonló, egyetlen lemezből kivágott tálak, ezért...
Székek szuperhősöknek
A tanulás is jobban megy, ha a gyerek tudja, hogy szuperképessége van hozzá. Ajándékozzunk...
Ma már elengedhetetlen a homlokzatok hőszigetelése
A környezetvédelmi szempontok, és a belső terekkel szembeni követelmények olyan épületek...
Miből épül a passzívház?
Az épület alacsony energiafogyasztása szempontjából alapvető, hogy a falak megfelelően...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION