Milyen színek legszebbek a házamon?


A neten leginkább alaprajz-, lakberendezési és kerttervezési programokat találunk. Egy építőipari cég új programjával viszont már egy képen láthatjuk, hogy néz ki majd az épület, ha a kedvünkre való cserép-, homlokzat-, nyílászáró-, lábazat- és térburkolat-színeket választjuk.

Azaz a ház külcsínének minden meghatározó elemét megtervezhetjük - méghozzá percek alatt -, és ha nem az igazi, végigpróbálgathatjuk a többi színt és árnyalatot is a Leier új, felhasználóbarát színválasztó programjával; ráadásul nemcsak árnyalatok, hanem textúrák szerint is.

Az egyszerre hasznos és szórakoztató, az alul jelzett linkről elérhető program a Leier teljes termékválasztékát tartalmazza, így közel 230 millió színkombinációt (!) hozhatunk létre a házterveken.

Az öt, egyenként három perspektívából látható típusházon a betoncserép, a homlokzat, a nyílászárók, a lábazat, valamint a térburkolat színét is meghatározhatjuk, ezáltal valóban egyedi stílust adva az épületnek.

Kényelmesen, néhány kattintással, komolyan vagy éppen játékosan, percek alatt megelevenedik, és három perspektívából is láthatóvá válik a „mű”.

A programban nemcsak a Leier teljes termékválasztéka érhető el, de tájékozódást ad az árakról is, továbbá nyomtatáskor kompletten kilistázza a kiválasztott, betervezett termékeket.

Használatához még regisztrálni sem kell, és ugyanazon az oldalon található a szintén nagyon jó, háromdimenziós kerttervező program is. Úgyhogy: álmodozásra, aztán tervezgetésre, végül pedig megvalósításra fel!

A színválasztó program elérhetősége: www.leier.hu

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Szigetelt ház – fűtés negyedáron
Közel háromhavi fűtésköltségének megfelelő összeget, vagyis 40 302 forintot spórolt...
Megújult az Ötlet Mozaik
A májusi lapszámmal megújul az Ötlet Mozaik. A kreatív férfiaknak szóló magazin arculata...
Betonozás gyorsan, egyszerűen
Gyakran előfordul, hogy egy új ruhaszárítót vagy függőágyat hetekig nem lehet birtokba...
Művészasztal székekkel
Arcfestéssel és csillámfestéssel is foglalkozik Megellai Katalin Veszprémben. Ezért...
Ma már elengedhetetlen a homlokzatok hőszigetelése
A környezetvédelmi szempontok, és a belső terekkel szembeni követelmények olyan épületek...
Miből épül a passzívház?
Az épület alacsony energiafogyasztása szempontjából alapvető, hogy a falak megfelelően...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION