Virág világkiállítás először Magyarországon


Egyedülálló virág világkiállítás várja a látogatókat április 26. és május 4. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A Floralia, Európa legnagyobb szabású vándor virágkiállítása, most Budapesten.
A kiállítást a Magyar Kertészeti Tanács és a Hungexpo Zrt. rendezi, szakmai szervezője pedig a Dísznövény Szövetség és Terméktanács. A Floralia a szakemberek, a virágok, dísznövények, a kertészet iránt érdeklődő valamennyi korosztály érdeklődésére számít.
 
A virág világkiállítás április 26-án 14 órakor nyílik. A Floralia a további napokon 9 órától 19 óráig látogatható. A belépőjegyek a III. kapu pénztáránál válthatók meg, üdülési csekkért pedig a K épület pénztárában. A vidékről kiállításra érkezők a Volánbusz Zrt. magyarországi járatain ötven százalékos kedvezménnyel utazhatnak.
 
Színpompás bemutató
 
A rendkívül látványos budapesti bemutató és kiállítás 12 ezer négyzetméteren várja az érdeklődőket. A csodálatosan szép, változatos környezetben, az élő és szárazvirágokból készített virágkötészeti alkotások, különleges cserjék, fák, rózsa-, és tetőkertek, különböző, sivatagi és egzotikus növények, bonszájok és orchideák között 1240 méternyi kanyargós sétány vezeti végig a látogatókat. A kiállítás a dísznövények mellett a hazai zöldség-, gyümölcs-, szőlő és gyógynövénytermesztés különlegességeit is felvonultatja. A kiállítás kuriózuma a bükkábrányi leletek bemutatása, illetve a nem látók számára épített pavilon, ahol a különféle kertészeti termékekkel, tapintással, szaglással és ízleléssel lehet megismerkedni. A külföldi résztvevők, Belgium, Franciaország, Olaszország, Sanghaj, Szlovákia és Tajvan kiállítói az országukban honos, jellegzetes növényeiket, virágaikat hozzák el a kiállításra.
 
Nemcsak a szemnek, a kéznek is
 
A Floralia Budapest a vásárlásra is lehetőséget ad. Az F pavilonban 2000 négyzetméteren 80 kiállító termékeiből, díszfák, egynyári növények, virágok, különlegességek, kerti gépek, kézi szerszámok, öntözéstechnikai berendezések, biotermékek méz, bor, Prémium Hungaricum kínálatából válogathatnak. A kiállításon szaktanácsadással és hasznos információkkal gazdagodhatnak a kilátogatók.
Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Gardenexpo kertészeti kiállítás és vásár
Második alkalommal rendezik meg március 28. és 30. között a Gardenexpót. Magyarország...
Teremtsen otthont velünk!
Elegancia, kényelem, megbízhatóság, innováció, minőségi termékek, jó árak egy helyen....
Lakásfestés egyedül
Számos élethelyzetben érezheted úgy, hogy egyedül kell megoldanod a hétköznapi problémákat,...
Idén április elején lesz a CONSTRUMA
Az idei évben egészen korán, április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO...
Fűzött virágtartó
Lassan kikerülhetnek a virágok a teraszra, erkélyre. Ilyenkor mindig hiányzik egy-két...
Görgős virágkocsi
Nagyméretű, súlyosabb növényeink mozgatása nem egyemberes feladat, de jelentősen...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION